Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno ljeto

Tomislav Bralić: U Australiji su nas dočekali kao da smo ABBA

16.07.2014., Å ibenik - Tomislav Bralic, glazbenik i pjevac te clan klape Intrade.  Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
30.06.2015.
u 14:15

Klapa Intrade još je pod dojmom turneje po Australiji, a pripremili su i duet s Tedijem Spalatom za festival u Splitu

Pjesmom "Sve dok bura dere" ovog vikenda na Splitskom festivalu u duetu nastupaju klapa Intrade i Tedi Spalato. – Pjesmu je napisao Tedi na tekst Nene Ninčevića. Ova skladba je drukčija od našeg zadnjeg hita "Zalutalog pogleda", malo ozbiljnija, baš prava 'tedijevska' – ističe Tomislav Bralić, frontmen klape Intrade. Među najdraže suradnje ubraja one sa Spalatom i Oliverom Dragojevićem.

Teško mu je, kaže, istaknuti omiljene turneje, no oduševljen je dočekom koji mu je nedavno priredila publika u Australiji. – Prošli smo Australiju, Kanadu i Ameriku. Nedostajalo nam je tlo, previše smo bili u avionu. Svugdje je bilo sjajno, ali u Australiji su nas dočekali kao da smo ABBA – kroz smijeh kaže Bralić. Glazbenik se ipak najbolje osjeća u svom Zadru uz suprugu Mirjanu i njihova četiri sina.

U obitelji su svi muzikalni, kaže Bralić, tako je supruga Mirjana članica klape Garofuli, a najmlađi sin također ima izniman glazbeni talent. – Svira gitaru i obožava Beatlese, a ja sam sretan zbog toga. Kroz šalu mu znam reći da bi ga radije ispisao iz obične nego iz glazbene škole.

>>Tomislav Bralić i klapa Intrade ovaj vikend rasprodali dva koncerta u Lisinskom

>>Tomislav Bralić i klapa Intrade kreću na još jednu sjevernoameričku turneju

Komentara 3

HR
Hrabraja
15:23 30.06.2015.

Obozavan ljude koji se guraju u prvi plan. Ako ste ekipa i klapa koja se zobe Intrade. Cemo ona ovo Bralic ispred.Malo imamo komplekse.

AJ
ajmo
15:30 30.06.2015.

Braliću a zašto nisi došao na trg pijevati 02.05. ? Nije bilo novaca ili se bojiš Radmana?

RU
RUS
14:53 03.07.2015.

Po birtijama Hrvatskih gostionicara !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije