Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mezimica u Londonu

Tom više ne plače! Na Dan zahvalnosti posjetila ga kći Suri

tom (1)
Pixsell
23.11.2012.
u 08:58

Katie Holmes otišla je na Dan zahvalnosti iz New Yorka u Ohio gdje je s obitelji trčala u parku te jela puricu i kobasice

Posljednjih dana pojavila se informacija da Tom Cruise noćima plače zato što mjesecima nije vidio svoju kćer Suri, a čini se da je njegovim patnjama došao kraj, jer je djevojčica Dan zahvalnosti provela s njim u Londonu.

Suri (6) živi u New Yorku s majkom Katie Holmes od kada se par razveo ranije ove godine, a svog oca nije vidjela od srpnja. Navodno je Suri sada doletjela u London kako bi s ocem provela praznik, piše iol.

Katie trči po parku s obitelji

New York Daily News je izvijestio da je Suri u utorak napustila New York kako bi vidjela Toma (50). U međuvremenu je Katie (33), koja je imala slobodan dan u izvedbama predstave "Dead Accounts" na Broadwayu, otišla u rodni Ohio kako bi praznik provela s obitelji.

– Imamo slobodan četvrtak pa ću napraviti malo promjene i otići obitelji – kazala je nedavno Katie te dodala kako joj sestra radi izvrsne kobasice, a majka puricu.

– Prije mnogo godina otac je pokrenuo tradiciju trčanja po lokalnom parku. Utrka je dugačka oko 5 kilometara i nazvana je Puranov kas. Postoji čak i nagrada koju još nisam dobila, ali stvarno je zabavno – kazala je Katie.

Nedavno je izvor otkrio da Tom plače jer mu je nedostajala mezimica Suri. – Razvod je strašno pogodio i Toma i Suri, a nije lako ni Katie koja u javnosti mora trpjeti razmažene ispade svoje kćeri – izjavio je tada izvor.

>>Tom Cruise noćima plače jer mu nedostaje kći Suri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije