Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
troši k'o lud

Toksikološki nalaz potvrdio: Bio je drogiran!

Justin Bieber
Foto: Instagram
1/3
30.01.2014.
u 22:17

Justin Bieber bio je pozitivan na marihuanu i lijekove na recept, pokazuje toksikološki nalaz koji je danas izašao u javnost

Justin Bieber bio je pozitivan na marihuanu i lijekove na recept, pokazuje toksikološki nalaz koji je danas izašao u javnost.

Bieberov urin testiran je odmah nakon uhićenja te pokazuje da je u tijelu imao THC i Alprazolam, što je ključni sastojak Xanaxa.

Mladi pjevač prema nekim navodima troši 8.000 dolara mjesečno na marihuanu, a na ukupne troškove čak milijun dolara.

- Troši milijun dolara mjesečno. Ljudi koji se bave njegovim investicijama se žale jer nemaju što više ulagati - rekao je izvor.

Kada je Bieber hodao sa Selenom Gomez, 2011. godine iznajmio je čitavo kino kako bi pogledali "Titanic" nasamo. No te je godine Bieberov koncertni film “Never Say Never” zaradio 76 milijuna dolara. Ove godine, njegov posljednji film "Believe" dosad je zaradio samo 6 milijuna dolara.

U međuvremenu, Bieber je zaklon pronašao kod oca, koji je upravo na svom Instagramu objavio fotografiju kako njegov stariji sin spava u krevetu sa svojim četverogodišnjim polubratom.

>>Justin Bieber i u Kanadi ima problema sa zakonom: Javio se policiji u Torontu

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
13:09 31.01.2014.

dečko, motiku i lopatu u ruke, te godinu dana na nekoj zabitoj farmi da ni ti, ni itko drugi ne zna gdje si, radi od zore do mraka i da vidiš kako ćeš se oporaviti...

IM
Immanuell
11:31 31.01.2014.

Bilo je već riječi o ovome puno puta, radi se o klasičnoj psihološkoj krizi slave. Javlja se kao posljedica postizanja statusa worldwide turbo stara već u tinejdžerskoj i adolescentskoj dobi života. Manji dio osoba se uspije othrvati poremećaju i ostanu normalni, a većina u manjoj ili većoj mjeri prošvika. Ishod na žalost može biti i fatalan. Najpoznatiji primjeri koji su za posljedicu imali gubitak svojih života su Whitney Houston, Amy Winehouse i Michael Jackson, najpoznatiji preživjeli primjer jest Britney Spears; ona je i ogledni, gotovo kataloški primjerak za psihijatrijsko istraživanje ovog poremećaja. Bieber je "zaronio" u tu zonu sumraka, čini se prilično duboko. Ako se ne iskobelja sada, mogao bi vrlo brzo imati grdnih teškoća sa zdravljem. Da se razumijemo, Biebera ne smatram nikakvim umjetnikom; to je proizvod korporativne politike ultimativnog PR - a ciljanog prema djeci predtinejdžerskog i ranog tinejdžerskog uzrasta, prvenstveno ženskoj. Tema mi je zanimljiva upravo zato jer se Bieber pojavljuje kao novi žrtva slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije