Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagađa se razlog rastave

Tko je prvi suprug Meghan Markle? Poštom mu je poslala vjenčani prsten nakon što se odselila 3.000 km dalje

Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL/profimedia
1/10
16.12.2022.
u 22:00

Brak je potrajao dvije godine, a kao razlog razvoda naveli su "međusobne razlike". Mediji su nagađali kako je razlog upravo to što je ona preuzela ulogu u seriji Suits koja je naglo doživjela veliki uspjeh.

Ovih dana kada je sve u znaku njihove nove dokumentarne serije "Harry i Meghan" koja se prikazuje na Netflixu, mnogi su primijetili kako u seriji nema Meghaninog prvog supruga, Trevora Engelsona. Iako se u njoj prikazuje i njezina majka po prvi put te ostali bliski ljudi, kao i mnogi stručnjaci, 44-godišnjeg američkog producenta nema nigdje. Meghan i Trevor zajedno su bili sedam godina, a vjenčali su se 2011. godine. Upoznali su se u holivudskom baru još 2004. godine, a mnogi tvrde kako joj je on bio mentor kada je prvi put zakoračila u filmsku industriju te da joj je on sredio ulogu u filmu "Remember Me" 2010. godine. 

Brak je potrajao dvije godine, a kao razlog razvoda naveli su "međusobne razlike". Mediji su nagađali kako je razlog upravo to što je ona preuzela ulogu u seriji Suits koja je naglo doživjela veliki uspjeh. Naime, zbog posla se morala preseliti tri tisuće kilometara dalje, u Toronto gdje su snimali, a tu je i ostala nakon završetka snimanja, dok je Trevor bio u njihovom stanu u Los Angelesu. 

Trevoru je navodno sve došlo iz vedra neba, a Meghan mu je poštom poslala svoj vjenčani prsten. 

Brojni joj to zamjeraju s obzirom da se misli kako je upravo on razlog njezina uspjeha, s obzirom da je ona bila tek jedna od glumica koja se nadala slavi, no do njega nije dobivala važnije uloge. 

Danas su oboje ponovno vjenčani i imaju djecu s novim supružnicima. Trevor je sreću našao s 33-godišnjom milijunašicom i nutricionisticom Tracey Kurland, a vjenčali su se pet mjeseci nakon što se Meghan udala za princa Harryja. Sada imaju dvije kćeri: dvogodišnju Ford Grace Engelson i jednogodišnju Siennu Lee.

VIDEO>>Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije