Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji odmor

Tina Turner u Kotoru uživala u ribljim specijalitetima i torti

'WORLD RIGHTS EXCEPT IRELAND  Tina Turner plays O2 Arena, Dublin, Ireland. 26/03/2009  BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM: 823     USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN THAT IS BASED ON THE CAPTION, IS CONDITI
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
25.08.2012.
u 18:15

U Kotoru je s društvom odsjela u hotelu "Forza Mare" u kojem su odsjeli i Beyonce i Jay-Z, Roberto Cavalli i nogometni trener Josep Pep Guardiola.

Dubrovnik je bio polazna stanica krstarenja Tine Turner od kud se na luksuznoj jahti \"Lady Marina\" koja je u vlasništvu švicarskog milijunaša Sergia Mantegazze, uputila u Kotor a potom u Budvu.

U Kotoru je s društvom odsjela u hotelu \"Forza Mare\" u kojem su odsjeli i Beyonce i Jay-Z, Roberto Cavalli i nogometni trener Josep Pep Guardiola. Kako prenose mediji iz Crne Gore, 73-godišnja pjevačica nije imala posebnih zahtjeva kada je riječ o hrani i smještaju, ali je zamolila zaposlenike hotela da poštuju njenu diskreciju jer je na odmoru.

Energična pjevačica na terasi hotela uživala je s prijateljima u ribljim specijalitetima, a za desert tražila je tortu Moskva šnita kojom je bila oduševljena. Brodom je krenula u razgledavanje Perasta i otoka Gospe od Škrpjela i Sveti Marko čije su je prirodne ljepote ugodno iznenadile.

Nakon dvodnevna boravka u Kotoru jahtom je zaplovila prema Budvi. Njezino ime se uz ovaj grad spominjalo već prije tri godine kada se pisalo da će ta legendarna rock bakica nastupiti na Live festu u Budvi, no sve je ostalo na najavi. Tko zna, možda ovaj put osobno dogovori nastup u Budvi. Plan joj je posjetiti i Grčku, a potom bi navodno godišnji odmor završila na omiljenoj destinaciji stranih zvijezda – Hvaru.

Hoće li zbilja tako i biti, ne zna ni Ivona Brnelić koja je mnogo godina provela plešući na pozornici s Tinom. Naime, s Tinom se čuje jednom godišnje, ali svoj dolazak u Dubrovnik Turner nije najavila Ivoni pa plesačica nije sigurna hoće li glazbena zvijezda svoj godišnji završiti na Hvaru. (ic)

Ključne riječi

Komentara 6

CI
Cicelj
18:44 25.08.2012.

Nevjerojatno, koji članak, ostajem bez daha, koliko pojedinosti bez kojih bi bili osiromašeni u svojim životima (..."naručila je tortu Moskva šnita kojom je bila oduševljena...")...i sve to u Kotoru, tako nam dragom i bliskom....uopće nije reklama... Koji fakultet treba završitii da bi se pisali ovakvi utratci?

PE
peugeot
19:49 25.08.2012.

@cicelj - I sve to u Kotoru! Sto da ne u Kotoru dragi, premili, "cicelj"? I tamo se govori nas S-H/H-S, zar ne "cicelj"? Mozemo govoriti tri dana i tyri noci bez prestanka i bez "prevodioca", zar ne "cicelj"? Tina Turner plovi jahtom tamo gdje ona hoce. I turizam nbe pocinje i ne zavrsava u mojoj Dalmaciji. Ima i crnogorsko primorje s pjescanim, a ne sljuncanim plazama kao u Dalmaciji. O Grckoj i njenih 3.000 ostrva-otoka ne bih trosio rijeci. Grcka je glavna turisticka velesila s najljepsom obalom, ostrvima i pjescanim plazama. Bog, "cicelj"!

BO
boston
19:59 25.08.2012.

Za sve koji od "unapredenja" regije, bogatog i izobilnog zivota u plodovima "demokracije" nisu imali priliku vidjeti more, ovo je odlican opis te modre i carobne tvari. More, sa Tinom Turner, palmama, ribljim specijalitetima, i Moskva snitama. More, u cijemm obilasku strane zvijezde obilaze nekolicinu Europskih zemalja. More, di su se 50-tih i 60-tih nasi stari odmarali, u daleko vecem broju od njihovih narastaja. More, koje je bilo za covjeka, a sada za jet-settera, ili rock'n roll zvijezdu.... Uh, biz ca. Malo vitra za kriz na Marjanu !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije