Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez pompe

Tina Turner na jahtu ponijela skupocjena vina za prijatelje

'22.08.2012., Dubrovnik - Poznata pjevacica Tina Turner stigla je u Dubrovnik gdje se u luci Gruz ukrcala na jahtu Lady Marina iz Georgetowna i isplovila. Pridruzila se prijateljima koji odmaraju na j
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
Autori: rm, ic
24.08.2012.
u 09:10

O ljepotama Hrvatske pjevačica je zasigurno čula i od legendarne plesačice Ivone Brnelić s kojom je godinama plesala

Iako je kraljica rock-glazbe, Tina Turner ne ponaša se nedodirljivo, što je pokazala u Dubrovniku u koji je u srijedu došla na godišnji odmor.

Put u Crnu Goru

Prijatelje je iznenadila brojnim darovima koji su, doznajemo, bili priprema za veliku proslavu.

Boce vina Chateau Leoville Poyferre Saint Julien kojem je cijena otprilike 760 kuna, zlatni mikrofon, naočale u bojama američke zastave... samo je dio darova koje donijela sa sobom. Simpatične naočale odlično raspoložena pjevačica odmah je i isprobala.

Rock-baka odsjela je na jahti “Lady Marina” koja je u vlasništvu švicarskog milijunaša Sergia Mantegazze i koju odlikuje luksuz i komfor te je jedna od 100 najvećih jahti na svijetu. Unutrašnjost broda uredio je poznati dizajner interijera Donald Starkey, a na jahtu, koja ima šest kabina, može se ukrcati 12 gostiju i 14 članova posade.

U srijedu Tina Turner nije napuštala jahtu i još nije vidjela sve znamenitosti Dubrovnika. Jučer je u jutarnjim satima sa svojim društvom isplovila iz luke Gruž i zaputila se navodno prema Crnoj Gori.

 Nije se javila prijateljici

O ljepotama naše obale Tina je sigurno čula mnogo lijepog od legendarne plesačice Ivone Brnelić koja je godinama nastupala s rock-bakicom.

Bivše suradnice, otkrila je Ivona, više se ne čuju tako često, jednom godišnje. Tina se ni ovom prilikom nije javila Ivoni koja je također na godišnjem odmoru. Jahta kojom plovi slavna pjevačica napustila je hrvatske teritorijalne vode, a hoće li se 73-godišnja Tina vratiti u Lijepu Našu ili će se s jahte iskrcati negdje drugdje, još se ne zna.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
peugeot
11:40 25.08.2012.

Razumijem je sto je na jahtu ponijela boce najboljih francuskih vina. Francuska vina su daleko najbolja na svijetu. A gdje joj je, bogati, "petrus" cija boca staje 1.500 eura? Ima ona, sigurno, na lageru i njega! I to ce se otcepiti na jahti usidrenoj u gruskoj luci. I sve to, bez mene, naravno! Da makar liznem "petrus" kad ga vec ne mogu sebi priustiti... Sto li sa njenim bivsim muzem (Ike&Tina Turner)?

UF
ufrm
15:44 24.08.2012.

Vecina njih se ukrca na jahtu u DU i ode van hrvatske, a neki se udostoje prosetati gradom. Mozda se u 3012 dubrovnik sjeti napraviti ponudu za takve goste kad vec pucaju na "elitni" turizam. Nazalost gospodo gledanje zidina ii astronomske cijene pica i osrednje hrane ne spadaju u "elitni turizam".

Avatar MENSA
MENSA
18:32 24.08.2012.

DAJTE "ATERIRAJTE" T. Turner (obzirom da je "američki" informirana i odgojena) pitanje je da li uopće "zna" i gdje se uopće nalazi. A uz dužno poštovanje....Ivona Brnelić je bila samo sporedni "stage rekvizit" kakve zvijezde koje one "prate" u praviluvilu niti "pamte" niti ih u pravilu ikad osobno i upoznaju, a kamo li da su one tu kao nešto......."zajedno plesale". Dajte, ljeto je...sezona je "kiselih krastavaca" ali ipak .... "uozbiljite" prosim vas !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije