Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrenula leđa nevoljama

Tina Katanić u vrućem izdanju: Snimila seksi kampanju za kupaće kostime

tina katanić
Foto: PR FOTO
1/6
14.07.2015.
u 13:37

Ovo je prva Agjamal kolekcija kupaćih kostima namijenjena ženi koja je strastvena, zaljubljena, a istovremeno klasična i suvremena, a zadovoljit će različitim željama i individualnim ukusima

Lijepa i preplanula manekenka Tina Katanić proteklog je vikenda u predivnom ambijentu Malog dvorca snimila kampanju zavodljivih kupaćih kostima branda Agjamal, kod budnim okom trojice fotografa Krume Ivanovskog, Boris Matakovića i Tomislava Veića.

Time je ova zanosna manekenka otvorila sezonu kupaćih kostima te pokazala besprijekornu liniju u novoj kolekciji spomenutog brenda.

Unatoč skandalu koji ju je nedavno zadesio, Tina punom parom radi i ne dopušta da je išta pokoleba. Nedavno je s kolegicom Aleksandrom Grdić promovirala novitete za kosu, a veliki povratak doživjela je u Sloveniji. Ondje je nosila reviju brenda Lisca, čije je dugogodišnje zaštitno lice. U radu je, u Tininu slučaju, spas!

>>Tina Katanić i Aleksandra Grdić otkrile 'tajnu' svoje lijepe kose

>>Tina Katanić pokazala vitke noge poput najplaćenije manekenke svijeta

Komentara 27

Avatar docCL
docCL
13:54 14.07.2015.

Cemu promidba zene koja je bila( dragovoljno ili prisilom) u sredistu porno uradka pod utjecajem droge, nesvjesna postupaka i dogadanja oko sebe. Mislim da bi poruka mladima i ne samo njima bila snaznija da je mlada dama bila na odvikavanju od opijata, i kad bi podjelila svoje iskustvo s mozebitnim mladim konzumentima. Ovom promidbom i negiranjem dogadanja ne pokazuje da je "jaca no ikad"nego ne imanje snage za istinu i ljecenje.

ZB
za_bolji_zivot
13:50 14.07.2015.

A gdje je u toj priči Jozo i družina?

SA
sasavt
14:09 14.07.2015.

hoćemo treći dio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije