Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni Show

Tina Katanić, Maja L. Lopatny... oduševile na reviji

revija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/9
24.06.2013.
u 07:00

Modna udruga "Toni" modnu manifestaciju u Slavonskom Brodu uspješno organizira već po četvrti put

Sinoć je na glavnom gradskom Trgu Ivane Brlić Mažuranić u organizaciji Modne udruge "Toni" i Grada Slavonskog Broda završen dvodnevni modni spektakl pod nazivom "Modni Show - Slavonski Brod 2013".

Modna udruga "Toni" ovu veliku modnu manifestaciju za koju se sa sigurnošću može reći da je glavni modni događaj godine u Slavonskom Brodu, uspješno organizira već po četvrti put. Na velikoj sjajno osvijetljenoj pozornici i modnoj pisti čija je dužina ove godine premašila sve dosadašnje i dosegnula čak 60 metara, a na središnjem brodskom trgu pripremana je nekoliko dana, modne revije je pod budnim okom i uz asistenciju poznatog brodskog modnog kreatora Tonia Brekala nosilo 30 manekenki iz zagrebačkih, osječkih, vinkovačkih i slavonskobrodskih modnih i manekenskih agencija. Svoje nove kreacije za sezonu ljeto 2013.godine predstavilo je desetak afirmiranih hrvatskih dizajnera.

Na ovom uistinu velikom događaju mode, šarma i ljepote, koji je u dvije večeri privukao nekoliko tisuća posjetitelja, atraktivne kreacije su na revijama uz najljepše brodske, nosile i najpoznatije hrvatske manekenke Tina Katanić, Manel Jelić, Maja Lena Lopatny, Jelena Urukalo, Kristina Lumbar, Dajana Milić, Andrea Šaravanja, Svjetlana Gavrilović, Darija Cvitković i mnoge druge.

"Modni Show" osmišljen je kao projekt koji prije svega za cilj ima modnu, turističku i gospodarsku promociju Slavonskog Broda, te poticanje lokalnog razvoja i razvoja obrtništva kroz kreativnost i inovativnost na području visoke mode i modnog dizajna. Potvrda projektu i ove godine nije izostala, a dokaz tome je iz godine u godinu sve bolja organizacija, brojnija publika i sve veći broj renomiranih i mladih dizajnera koji rado dolaze u Slavonski Brod kako bi svoj rad predstavili i promovirali pred brojnom modno osviještenom publikom. Revije su upotpunjene zabavnim dijelom programa, a posjetitelje su na Korzu zabavljale glazbene zvijezde Neda Parmać i Luka Nižetić, te plesne skupine "Sinovi", "Pegaz", "Zumba fitnes", "Top dance", plesni studio "Brodski leptirići" i atraktivne trbušne plesačice plesne skupine "Ayla".

Svih dosadašnjih godina pa tako i ove, "Modni Show" prati i humanitarna akcija. U suradnji s aktivistima Volonterskog centra Slavonski Brod prikupljeno je 25 tisuća kuna dobrovoljnih priloga. Novčana sredstva koja su donirali Brođani neophodna su za rehabilitaciju djevojaka Margarete Sedlarević i Ana Marije Sabljak teško stradalih u prometnoj nesreći u Cankarevoj ulici dok su se vraćale kući iz škole.

>>Održana folklorna manifestacija Novogradske ivanjske noći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije