Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ricky i Jwan

Tijekom dodjele nagrada pjevač otkrio da on i suprug čekaju četvrto dijete

Foto: PA/Pixsell
1/7
30.09.2019.
u 13:24

Ricky Martin pohvalio se kako će njegova obitelj postati bogatija za još jednog člana

Tijekom dodjele nagrada za ljudska prava u Washingtonu pjevač Ricky Martin iskoristio je priliku i s javnosti podijelio vijest koja je iznimno razveselila njegovu obitelj, ali i njegove obožavatelje.

Dok je primao nagradu za zastupanje LGBTQ prava, u svom govoru otkrio je kako će dobiti četvrto dijete.

– Moja obitelj je ovdje, moj suprug Jwan, a s njim su i naši blizanci Valentino i Matteo. Volim vas puno cijelim srcem i vi ste moja snaga i moja svakodnevna inspiracija, vi me motivirate da radim ovo što radim i divni ste – rekao je Martin.

Latino zavodnik i njegov suprug, uz blizance, imaju i osmomjesečnu kćer Luciju koja je te večeri bila s bakom, a Martin je u svom govoru rekao da je Lucia svjetlo njegova života. 

– I moram vam najaviti da nam stiže i prinova, bit ćemo velika obitelj – rekao je i odmah je ova vijest bila popraćena gromoglasnim pljeskom.

Prije mjesec dana Ricky i Jwan na Instagramu su podijeli prvu fotografiju svoje kćeri, a Martin je uvijek isticao kako želi veliku obitelj. Ubrzo nakon rođenja kćeri pjevač je otkrio kako su on i njegov partner sklopili brak. 

Ricky i Jwan u vezi su od proljeća 2016. godine, u tajnosti su se vjenčali dvije godine kasnije, a poslije godine surogat-majka im je rodila kćer. 

Ključne riječi

Komentara 5

ĆA
Ćaća
14:53 30.09.2019.

Bolesno

TO
Tomisl
13:43 30.09.2019.

Ovaj svijet , luda kuca !!!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:13 30.09.2019.

Mnogo lepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije