Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško joj je

Tihana Harapin Zalepugin već je godinu dana bez svog Saše: 'Neki bi očekivali da sam i ja otišla'

Tihana Harapin Zalepugin
Foto: Instagram
1/13
23.11.2023.
u 13:20

I dalje je otišla na njihov Hvar za godišnji odmor, a sitnice su joj, kaže, bile puno gore nego krupne stvari

Njapoznatija hrvatska modna agentica Tihana Harapin Zalepugin prošle godine 25. studenog ostala je bez svog voljenog Saše, a godina bez njega teško je prošla. I dalje je otišla na njihov Hvar za godišnji odmor, a sitnice su joj, kaže, bile puno gore nego krupne stvari.

''I tu je jako bitno da imate ljude koje možete nazvati, kojima se možete isplakati i onda krenuti u javnost kao da ništa nije bilo. Ima tu i osude, ima svega, svašta sam ja u ovih godinu dana pročitala i preživjela. Pa evo je, pa slika se, pa dobro izgleda, znate, neki bi očekivali da sam i ja otišla, ali ja moram živjeti dalje i znam da bi moj Saša htio da živim punim plućima, da radim svoj posao koji volim, da budem lijepa, da budem uređena, da budem damica kakvu je on upoznao i kakvu je volio'', rekla je Tihana za IN Magazin. 

Tihana Harapin Zalepugin
1/21

Kaže, svjesna je kako je mnogo ljudi izgubilo svoje najmilije i da zbog toga nema pravo preuzimati svu bol ovoga svijeta na sebe.

''Da je jednostavno, nije, oni koji su ostali bez nekoga znaju da to nije jednostavno, svaki dan upalim dušicu jednu za Sašicu i onda s njim malo porazgovaram i tako idem dalje'', priča Tihana. Snagu joj daje posao kojeg obožava, a on joj je svakodnevni vjetar u leđa. 

A vjetar u leđa daju joj i njezine prijateljice koje joj pomažu nositi se sa svime. 

''Danas sam srela dvije prijateljice, Aju i moju imenjakinju Tihanu Škirnjarić. Obje su nedavno ostale bez svojih supruga, ali nevjerojatno kako smo mi žene zapravo hrabre, mi smo otišle na kavu, popričale o njima, svaka nosi svoju tugu sa sobom i ne iskazujemo ju javno. Na neki način smo utjeha jedna drugoj'', govori Tihana. 

VEZANI ČLANCI

Njihove priče nas podsjećaju da ljubav ne nestaje s gubitkom, već ostaje živa kroz sjećanja i hrabro suočavanje s bolnim istinama života.

''Nedostaje kad gledam neki program, pa znam na što bi se ljutio, komentirao, nedostaje od jutra do mraka, ali nažalost, život je takav'', zaključila je Tihana. 

Saša je preminuo 25. studenog prošle godine u 92. godini života od posljedica moždanog udara, a sve do siječnja njegovu urnu Tihana je čuvala u njihovom domu, na Sašinom radnom stolu. No, onda ju je odnijela na Mirogoj i tamo položila. 

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Komentara 2

SA
sanikol
09:11 24.11.2023.

Sada se provodiš znatno bolje jer si na raspolaganju čitav dana a nisi niti si trebala tugovati predugo.

NE
Neretva93
14:36 23.11.2023.

Selo gori a baba se češlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije