Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Tihana Harapin Zalepugin podijelila emotivnu objavu: 'Čeka da on otvori vrata... I tako danima'

Zagreb: U galeriji Kranjčar otvorena je izložba fotografkinje Mare Bratoš
Tomislav Miletic/PIXSELL
21.11.2022.
u 12:45

Sredinom listopada legendarni 91-godišnji televizijski urednik, Saša Zalepugin pretrpio je moždani udar, a još se nalazi na liječenju na zagrebačkom Rebru.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin na društvenim je mrežama podijelila fotografiju svog psića Mini kako leži na dvosjedu i gleda prema vratima te poručila kako im nedostaje njezin suprug, legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (91) koji je sredinom listopada imao moždani udar i još uvijek se nalazi na liječenju.

-Mini čeka da ON otvori vrata... I tako danima- napisala je Tihana u opis objavljene fotografije, a brojni pratitelji uputili su joj podršku i ostavili emotikone srca. 

Tihana je sa suprugom ovo ljeto tradicionalno provela na Hvaru, a prije tjedan dana zajedno su gostovali u HRT-ovoj emisiji "Zlatna liga" u kojoj se Saša prisjetio legendarnog Nedjeljnog popodneva, a s voditeljima Nadom Šurjak i Dragom Celizićem sa suprugom Tihanom je pričao i o ljubavi, održavanju vitalnosti... Na pitanje o vitalnosti odgovorio je i prije nekoliko tjedana kada je dao intervju za Večernji list.

- Možda je to malo i genetska predispozicija, ali ja vam imam sposobnost razlučiti što je za mene dobro. Ne unosim u organizam ništa što bi mi štetilo. Prije svega, svako je voće dobro došlo organizmu. Nije tajna da svako jutro izmiksam voće koje je u tom dijelu godine na raspolaganju, natašte pojedem tu vitaminsku kašu. Ne sjećam se kad sam bio prehlađen ni imao neke upaljene angine i tome slične boleštine. - rekao nam je tada Zalepugin. 

Podsjetimo, Tihana i Saša u braku su tri desetljeća, a njihova ljubavna priča započela je 1975. godine na Hvaru. 

- Sjećam se kao da je bilo jučer. Bio je šarmantan, ležeran, jednostavan. Imala sam veliki respekt prema njemu - opisala je  Tihana kako se osjećala pri prvom susretu sa Zalepuginom.

– Prvi put sreli smo se 1975. na Hvaru, na modnoj manifestaciji na koju su dolazila svjetska modna imena. No tada još nekako nije bilo pravo vrijeme za našu ljubav. Sjećam se jednom da sam išla na snimanje emisije Nedjeljno popodne i da sam bila jako razočarana jer nije bilo Saše. Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo. Naime, išla sam s prijateljicom na jednu večeru u restoran u središtu Zagreba, moram priznati da mi se baš i nije dalo. Saša je sjedio sam za stolom. Pogledali smo se i kao da su ti pogledi bili znak koliko se zapravo dugo čekamo. Izgledalo je kao na filmu – ispričala je Tihana svojedobno za Večernji list.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

Komentara 7

DU
Deleted user
10:50 22.11.2022.

Svi koji su nekoga izgubili ili imaju nekoga u bolnici nažalost tako se osjećaju.

ZM
zekoslav mrkva
22:21 21.11.2022.

Žao mi gospodina,ali ima i godine koje bi želio i ja dočekat na nogama

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:45 21.11.2022.

"...a prije tjedan dana zajedno su gostovali u HRT-ovoj emisiji "Zlatna liga".."___Ma, da?! A od sredine Listopada u bolnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije