Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala vitku liniju

Tihana Harapin Zalepugin objavila fotku za 71. rođendan i oduševila pratitelje: 'Prve noge hrvatske mode'

Tihana Harapin Zalepugin
Foto: Instagram
1/14
31.08.2022.
u 18:20

Tihana je objavila već nekoliko godina fotografija i pokazala kako uživa u toplom vremenu i ljetnim radostima, a pratitelje je oduševila i fotografija sa suprugom Sašom Zalepuginom s kojim je u braku više od 25 godina.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin proslavila je svoj 71. rođendana i pohvalila se vitkim nogama i zavidnom  linijom te oduševila brojne pratitelje svojim izgledom.

-Uoči mog 71.-og- napisala je Tihana uz fotografiju prije koji dan, a na kojoj je pozirala u bijeloj haljini i crvenim štiklama koje su naglasile njezine duge, vitke noge, a brojni pratitelji u komentarima su pohvalili njezin izgled.

"Prve noge hrvatske mode", "Divna moja Tihanica", "Top model", "Godine su privilegij i super ih nosite", "Opa, top", "Zauvijek mlada", "Sjajna", samo je dio komplimenata.

Tihana je objavila već nekoliko godina fotki i pokazala kako uživa u toplom vremenu i ljetnim radostima, a pratitelje je oduševila ona sa suprugom Sašom Zalepuginom s kojim je u braku više od 25 godina. Saša ju je zaprosio na Ibizi nakon 5 godina veze, a u razgovoru za IN Magazin prisjetila se tog trenutka.

-Priprema je trajala mjesec dana zato što me Saša zaprosio na Ibizi 18. 7. Slavili smo njegov rođendan i onda je on rekao: 'Pa hoćemo tvoj rođendan proslaviti tako da se vjenčamo?' Moj je rođendan 28. 8. i, dok se nije predomislio, ja sam rekla da- kazala je Tihana koja često dobiva komplimente na račun izgleda, a otkrila je i kako održava svoju fit liniju.

-Cijeli život napravim paniku dobijem dva, tri kilograma viška, onda malo smanjim slatko i ugljikohidrate koje volim, jer ja sam svejed. Volim sve - povrće, voće, sarmu, špek i ne pravim dramu oko hrane, a kavu pijem sa šećerom. No jedem često, ali po malo. U životu na nikad nisam bila na dijeti. Bavim se jogom, ali ništa fanatično nego umjereno i koliko mogu napraviti. I dosta hodam. Primjerice, parkiram automobil kod Lisinskog i pičim do grada pješice - rekla je Harapin - Zalepugin.

-Saša i ja smo se predugo čekali i tražili da bismo nepromišljenom glupošću izgubili ono što napokon imamo. Da, osim ljubavi za uspješan suživot treba strpljenja, usklađivanja, popuštanja, kompromisnih trenutaka – ali ništa nije teško ili nemoguće kad su ljudi svjesni toga kakvu osobu napokon imaju uz sebe. Zaista smo dva bića koja su pronašla svoju drugu polovicu- otkrila je Tihana tajnu skladnog braka.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Komentara 3

Avatar R2D2
R2D2
18:55 31.08.2022.

Ok, sad i ocvale manekenke u 80. moraju pokazivati svekolikoj javnosti svoje "atribute"?!?!

Avatar Thc
Thc
19:11 31.08.2022.

Ono kada vremešna žena voli da se slika po Instagramu u prvom licu,ja,ja i samo ja🙄

Avatar Asterix
Asterix
19:49 31.08.2022.

Modna agentica a ne zna se obući u skladu s godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije