Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNE STRANICE

Thompsonov menadžment upozorio na prevaru: 'Ne nasjedajte na te pozive'

Marko Perković Thompson oslobođen je krivnje da je uzvikom “za dom spremni” narušavao javni red i mir
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/11
26.05.2023.
u 09:02

Iz glazbenikovog tima upozorili su kako Thompson ima samo dvije stranice na društvenim mrežama, te su zamolili fanove da ne nasjedaju na pozive da se pridruže drugim stranicama ili daju donacije

Menadžment glazbenika Marka Perkovića Thompsona upozorio je na lažne stranice i profile koji koriste njegovo ime. Njihovu objavu s društvenih mreža prenosimo u cijelosti.

"Dragi prijatelji, primijetili smo sve veći broj otvorenih profila i stranica na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona.

Predstavljaju se kao Marko Perković Thompson, šalju linkove i nude privatne kontakte, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari...

Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve pozive, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M.P. Thompsona.

Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima ne šalje nikakve zahtjeve kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama.

Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici: 

Facebook https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/
Instagram https://www.instagram.com/thompson_hr/

Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima", objavio je Thompsonov menadžment. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, iz Thompsonovg tima javili su se i početkom veljače, kako bi upozorili na stranicu Donacija za operaciju srca u čijem opisu se pozivaju korisnici ove mreže da se pridruže grupi i doniraju novac za operaciju mladog Ante sina Marko Perković Thompson. Objavili su i broj računa na koji se mogu izvršiti uplate.

- Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovaj članak kako ne bi nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima. Ukoliko vidite takve ili slične stranice na društvenim mrežama, molimo vas da iste prijavite bez odgađanja - napisali su iz Thompsonovog tima na njegovom službenom profilu. 

VIDEO Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije