Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegova večer

Thompson u Areni dobio pljesak pa otišao na pizzu

marko (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/13
23.07.2011.
u 17:45

Publika u Areni pljeskala je već na samu pojavu njegova imena na platnu, koje se pojavilo u uvodnoj špici prije filma, a poslije premijere Thompson je s ekipom filma izašao na pozornicu i naklonio se publici.

Marko Perković Thompson u Puli se pojavio sa suprugom Sandrom u subotu oko podne i ostao do večernje premijere filma “Josef” redatelja Stanislava Tomića, za koji je skladao glazbu i u kojem ima sporednu ulogu.

Publika u Areni pljeskala je već na samu pojavu njegova imena na platnu, koje se pojavilo u uvodnoj špici prije filma, a poslije premijere Thompson je s ekipom filma izašao na pozornicu i naklonio se publici za što je nagrađen posebno srdačnim i dugim pljeskom.

Nakon premijere glazbenik se zabavljao s društvom u pizzeriji, gdje mu je poslužena posebna jumbo pizza koju je za tu priliku ispekao Pero Tadić, proslavljeni boksač i bivši višegodišnji uspješni izbornik hrvatske boksačke reprezentacije.

Komentara 287

OB
-obrisani-
10:06 24.07.2011.

Test

OB
-obrisani-
13:48 24.07.2011.

. .Jel netko zvao policiju zbog narušavanja javnog reda i mira?

OB
-obrisani-
01:01 24.07.2011.

Sve za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije