Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačičine ljubavi

Thompson i Danijela dobili su crkveno poništenje braka, a s Grašom je u vezi bila 24 godine

Foto: Goran Stanzl/ Pixsell/ YouTube screenshot
1/36
02.03.2023.
u 12:10

Pjevačica Danijela Martinović je nedavno otkrila kako je ponovno zaljubljena i to u inspektora Josipa Plavića, a prije toga bila je s glazbenikom Petrom Grašom i Markom Perkovićem Thompsonom.

Vijest da je splitska pjevačica Danijela Martinović (51) ponovno sretna u ljubavi, jučer se proširila portalima. Danijela je ovu vijest potvrdila za Gloriju te rekla da je njezina nova ljubav kriminalistički inspektor Josip Plavić (49). Iako im je prvi susret bio striktno profesionalan, među njima se vrlo brzo rodila ljubav. 

- Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet, pa čak i snove - ispričala je pjevačica za medij. 

VIDEO Danijela Martinović ponovno ljubi! Od profesionalnog susreta s inspektorom rodila se ljubav

No, o novoj ljubavi pjevačice šuškalo se već neko vrijeme. Naime, Danijela je neko vrijeme provela sama i to nakon što je u svibnju 2021. godine prekinula dugogodišnju vezu s glazbenikom Petrom Grašom. Grašo i Martinović u vezi su proveli 24 godine, a upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, a dvije godine kasnije započeli su ljubavnu vezu. Danijelu i Grašu se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti, a više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo.

Nekoliko mjeseci nakon njihova prekida Grašo je ušao u vezu s Hanom Huljić, s kojom se vjenčao u veljači prošle godine. Ubrzo su dobili i kćer Albu koju su nedavno krstili. Glazbenik je u jednom intervjuu otkrio da je s Danijelom ostao u dobrim odnosima.

07.04.2010., Zagreb - Posljednji ispracaj glazbenog producenta i aranzera Mate Dosena na Krematoriju. Petar Graso i Danijela Martinovic. rPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prije dugogodišnje veze s glazbenikom, Danijela je bila i u braku. Radi se o ljubavi s pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom s kojim je u brak stupila 1995. godine u tajnosti. Vjenčanje se odvilo u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, a razveli tri godine kasnije. Dok je bio u braku s Danijelom, Thompson je upoznao svoju sadašnju suprugu Sandru.

Kako bi se vjenčao s njom, trebao je dobiti crkveno poništenje braka s Danijelom. Prvi pokušaj poništenja bio je odbijen, a 2005. godine crkveni sud u Splitu ipak je poništio njihov brak. Već su tada počele glasine da je Danijela započela vezu s Grašom, što ona nije skrivala.

Foto: YouTube screesnhot

- Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja došli smo sa svojim svjedocima, koji su svjedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da svog supruga nisam tukla, da nije istina da svjesno nisam željela djecu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našeg braka ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Cijelim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije. Za sve drugo bit će vremena – rekla je Danijela o ovom događaju jednom prilikom. 

Podsjetimo, glazbenica je svog današnjeg partnera upoznala nakon što je prijavila krađu identiteta. Naime, u ožujku prošle godine Danijela je pratitelje upozorila na prevaru koja je kružila Internetom, a kojom je ona postala još jedna od domaćih zvijezda koja se našla na udaru prevaranata koji su joj ukrali identitet. Kako je upozorila pratitelje tada, postojale su lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin.

- Dragi moji, molim vas da ne nasjedate na lažne stranice koje koriste moje ime i pozivaju vas na ulaganje u bitcoin. U suglasnosti s odvjetnicima već su poduzete službene prijave za prevare na internetu - napisala je tada Danijela, a izgleda da je upravo to bio razlog njezina susreta s inspektorom Plavićem. 

Komentara 8

SP
Spezzi
13:30 02.03.2023.

Neispravno ! Crvkeni brak se ne može poništiti. Ako se dokaže da je valjano sklopljen, brak je vječan. Parovi u tom slučaju dokazuju da brak nije valjano sklopljen jer je postojala opravdana zapreka (kao npr. prijevarna nakana jedog od njih ili bolest koja je zatajena, nepostojanje želje da se ima djecu itd).

LI
liliZG
13:44 02.03.2023.

da rezimiramo, dok je bio u braku sa danijelom-tomson je upoznao svoju sadašnju ženu sandru i poželi se OPET ženiti u crkvi kao "pravi" vjernik, a obzirom da mu žena pred bogom danijela nije bila niti luda, smrtno bolesna ili nešto drugo bolesna i to zatajila prije braka, isto tako nije kategorično izjavila da ne želi djecu pa je i taj argument otpao, a kako kornološki stvari stoje , izgleda da je tomson bio prvi koji je prevario nju... po nijednoj važnoj točki ovaj brak nije mogao biti razvrgnut pred bogom........ja pretpostavljam da je danijela bila ta koja je na kraju lagala da bi završila tu sagu o vjerskom braku i dobila poništenje.....i potpuno je razumijem zašto joj se ogadio papir zvan vjenčani list, bilo vjerski bilo civilni..... potpuno razumijem...

LP
ljerka.p2911
13:11 02.03.2023.

Pa nije pjevačičine nego pjevačicine... Jao, jao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije