Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Iva Gortan i Marin Jurić Čivro o dojmovima nakon dvoboja u showu "The Voice"

the voice
Foto: Dario Njavro/HRT
1/3
09.03.2015.
u 10:46

Novi pobjednici dvoboja iz tima mentora Ivana Dečaka na Hrvatskom radiju komentirali ovu emotivnu fazu natjecanja

 Danas su na Drugom programu Hrvatskog radija novi pobjednici dvoboja u showu "The Voice" iz tima mentora Ivana Dečaka podijelili doživljaje ovog uzbudljivog dijela natjecanja.

Iva Gortan i Marin Jurić Čivro komentirali su pjesmu koju su izveli i svoje suparnice u dvoboju, te otkrili što su dosad naučili u ovom pjevačkom natjecanju. Njihov mentor, Ivan Dečak, komentirao je svoja dva para koji su nastupili u trećoj emisiji dvoboja, te objasnio koji su ga kriteriji vodili pri odabiru pobjednika.

Cijelu emisiju možete poslušati samo na Vecernji.hr. Komentare ostalih pobjednika treće emisije dvoboja možete čuti u srijedu i petak na Drugom programu Hrvatskog radija od 9:35 sati.

>>Hoće li show The Voice rastaviti još jedan ljubavni par?

>>The Voice: Pogledajte tko je u dvobojima izborio daljnje natjecanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije