Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Teške odluke i nova izbacivanja! Miju više ne zanima Brankica, ima novu simpatiju: 'Iznenadila me'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/16
15.11.2023.
u 16:45

Stjepan će morati donijeti konačnu odluku, a priznat će da mu to jako teško pada. Ljubica će za mišljenje pitati svoj visak, a Ranka će i dalje tvrditi da ona, kao zlatna djevojka, zaslužuje odlazak na romantično putovanje.

U 'Ljubav je na selu' vrijeme je za nova izbacivanja i teške odluke, ali i uživanje.  Na svom romantičnom putovanju već se nalaze Branko i Smilja te Rade i Irena, a na otok ljubav otisnut će se i Ivan i Samanta.''Ja planiram da ćemo mi nešto ostvariti'', kazat će Ivan. Stjepan će morati donijeti konačnu odluku, a priznat će da mu to jako teško pada. Ljubica će za mišljenje pitati svoj visak, a Ranka će i dalje tvrditi da ona, kao zlatna djevojka, zaslužuje odlazak na romantično putovanje.

U Postojnskoj jami Jožef i dalje bira koga će izbaciti, a siguran je samo u jedno: ''Manekenka mi ne treba na mojoj farmi''. Na Mirinoj farmi i dalje vladaju tenzije, a naizgled obična večera završit će prilično napeto. Teška odluka čeka i Miju koji od prvog dana ljubi Brankicu, no zadnjih dana svoje simpatije više poklanja Kseniji, piše RTL.hr.

VEZANI ČLANCI:

''Sa Ksenijom sam krenuo nekim obilaznim putem, više mi leži, sviđa mi se. Pozitivnija, življa, zabavnija'', priznat će voditeljici Aniti Martinović nasamo da itekako mozga do zadnje sekunde, ''Žena za sve, iznenadila me, fantazija. Brankina energija mi je u zadnje vrijeme pala... Nekad mislim da sumnja u mene, onda se i ja pokolebam''.

Na Pelješcu, Ante će svojim damama pripremiti mali test koji će ih šokirati i razočarati jer zadnji dan na farmi očekivale su samo romantiku. ''Ante, ti tražiš ljubav, a ne čistačicu'', podsjetit će ga Klara. Tko odlazi na putovanja, a tko svojoj kući, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Novu epizodu 'Ljubav je na selu' već sada možete pogledati na platformi Voyo!

VIDEO Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama'

Komentara 1

DU
Deleted user
18:57 15.11.2023.

Kakav šmrklj od programa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije