Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 godina karijere

Tereza briljantnim koncertom obilježila 50 godina svoje karijere

tereza kesovija
Foto: tomislav miletić/pixsell
1/9
24.09.2010.
u 09:35

Gotovo tri sata Tereza je pjevala svoje evergrine, a svaki od njih publika je nagradila pljeskom. Kao da se nadmetala sa Simfonijskim orkestrom HRT-a pod ravnanjem Stipice Kalogjere hoće li glasnija biti svirka ili pljesak.

Dvadesetak mladića i djevojaka sa svjetlećim zvijezdama u rukama osvijetlilo je sinoć stubište dvorane Vatroslav Lisinski i pokazalo put najvećoj zvijezdi – Terezi Kesoviji – kroz publiku do pozornice.

Dok se spuštala s vrha prema pozornici, puna dvorana spontano je ustala i pljeskom pozdravila divu koja je sinoćnjim koncertom obilježila 50 godina bavljenja glazbom.

Od prvog do zadnjeg takta atmosfera je bila topla i otmjena. Gotovo tri sata Tereza je pjevala svoje evergrine, a svaki od njih publika je nagradila pljeskom. Kao da se nadmetala sa Simfonijskim orkestrom HRT-a pod ravnanjem Stipice Kalogjere hoće li glasniji biti svirka ili pljesak.

Komentara 4

RE
returnofTito
11:02 24.09.2010.

A jesu li joj vratili kucu u Konavlima? Samo pitam ... PLJUC!

OX
oxymoron
11:33 27.09.2010.

Terezin 40. koncert u Lisinskom. Koncert za pamcenje. Koja snaga, koja energija, koja atmosfera u publici. Zabavna glazba na vrhunskom umjetnickom nivou.

ŠI
šimuka
19:02 24.09.2010.

ludi tito Piši ,ali ne pljuj,majmunčino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije