Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU

Televizijska voditeljica se odlučila za malo drugačiji godišnji: 'Ova bajka bez kraja postala je i dio nas'

Foto: RTL
1/10
15.08.2021.
u 18:45

RTL-ova novinarka i voditeljica Ana Brdarić Boljat na svojem je Instagramu podijelila fotografiju s odmora te je otkrila da s obitelji uživa na Papuku.

RTL-ova novinarka i voditeljica Ana Brdarić Boljat (41) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju kojom je otkrila da se odlučila za nešto drugačiji odmor. Naime, ona se odlučila za odlazak u planine, a podijelila je fotografiju iz Parka prirode Papuk. Otkrila je da odmor provodi u društvu obitelji, kao i koliko im je lijepo

Foto: Instagram screenshot

"Sad mi je jasno da taj grof Janković nije nimalo fulao kada je pobjegao s bečkog dvora baš na Papuk. Zovu ga zanesenjakom i sanjarom jer je stvorio svoju bajku kojoj nema kraja, jer eto sad je postala i dio nas", započela je svoj status RTL-ovka. Dodala je da su njezina djeca krenula gunđati zbog buđenja u zoru, ali da su ostali oduševljeni čim su zakoračili u prirodu. Zatim je objasnila kako ruta izgleda, a dodala je i neke informacije koje bi mogle koristiti drugim ljudima poput trajanja uspona, ruta koje su prilagođenje planinarima, kvalitete hrane i cijene ulaznice.

Fotografije koje prikazuju ljepotu prirode, kao i njezino druženje s obitelji nisu propustili komentirati ni njezini pratitelji. Tako joj je jedna osoba poručila da je Papuk lijep i zimi kada se sve zaledi, a druga osoba joj je poručila da neka uživa. "Lijep provod i lijep prijedlog za izlet, a i dobro je malo pobjeći iz grada kao grof Janković", poručili su joj, a ona je odgovorila da je baš tako. "Divni ste. Ti ne stariš!", još je jedan od komentara. 

Podsjetimo, Brdarić Boljat je voditeljica središnjeg informativnog programa RTL već dugi niz godina, a uspjela se ostvariti i u ulozi supruge i majke. U jednom intervjuu već je priznala da obožava odlaske u prirodu te da često na takve izlete ide s obitelji. "Kada imam slobodan dan, često idemo na Sljeme, a svaki neradni vikend bježimo što dalje od gradske vreve", rekla je tada. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 1

TT
TTjac
19:01 15.08.2021.

Ljetovanje na moru debelo je precijenjeno. Planine su ozbiljna alternativa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije