Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski pjevač

Tedija Spalata 18 godina mlađa Branka zavela tako što je sjela na motor od 1200 kubika! Uživaju u ljubavi

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
06.03.2024.
u 12:35

Tedi Spalato pozirao je sa svojom voljenom partnericom Brankom Šlegl na predstavljanju trodnevnog programa Melodije Jadrana.

U Splitu je prošlog utorka održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen trodnevni program "Melodija Jadrana", a na kojoj su se, uz predstavnike medija, okupili i brojni glazbenici. Konferenciju nije propustio ni poznati 70-godišnji Tedi Spalato koji je prošle godine na festivalu predstavio pjesmu "Plovin tvojin tilon", a društvo mu je pravila partnerica Branka Šlegl koja mu je i najveća podrška. Dobro raspoloženi Tedi i Branka po dolasku su spremno pozirali okupljenim fotografima, a ovaj splitski par uživao je i u druženju s drugim uzvanicima. 

Zanimljivo je da je plavuša Branka od hrvatskog kantautora mlađa čak 18 godina, a danas radi kao instruktorica joge i pilatesa. Tedi je jednom prilikom za IN magazin otkrio kako su se upoznali u teretani. Iako je od podizanja utega brzo odustao, pohvalio se da se uz pilates i jogu te svoju zavodljivu instruktoricu osjeća doslovce kao mladić.

– Ona mi pomogne često, 'ajde, sada ćemo raditi', pa onda daje određene vježbe koje su zahtjevne. Izgledaju naoko vrlo jednostavne, ali recimo, kad radite pilates, nije to baš tako – ispričao je Tedi početkom prošle godine, a zatim je pred kraj 2023. otkrio da je bio na operaciji mrene i da sada puno bolje vidi. 

Tedijeva posljednja poznata djevojka prije Branke bila je balerina Lidija Kroker, koja je glumila i u njegovim spotovima za pjesme "Sve ću preživit", "Zauvik tvoj" i "Moje izgubljeno blago". Njih dvoje bili su u vezi dva desetljeća, a prekinuli su prije 15-ak godina.
Podsjetimo, Tedi Spalato prošle je godine obilježio pola stoljeća umjetničke karijere, a imao je i prošle godine i pregršt razloga za slavlje. Na jubilarnoj tridesetoj dodjeli diskografskih nagrada Porin njegov je album "Ime mi je nevažno" proglašen najboljim pop izdanjem, a na večeri Hit ljeta, kojom je zatvoren trodnevni festival Melodije Jadrana, predstavio je novu pjesmu "Plovin tvojin tilom". Prije nego što je zapjevao publici okupljenoj u parku splitske Galerije Meštrović i televizijskim gledateljima koji su prijenos pratili uživo na malim ekranima, Tedi Spalato se malo našalio na vlastiti račun.

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

– Ne zamjerite mi ako nešto pogriješim, jer pred vama stoji najstariji ovogodišnji izvođač – kazao je 69-godišnji Tedi Spalato, a čiji je tada nastup pratila i njegova voljena Branka Šlegl, a ona je inače instruktorica fitnessa iz solinskog studija Guliver. Pjevač se prije pet godina preselio iz Splita u Solin, zato što je, objasnio je, želio svakodnevicu s manje stresa i više prirode. U Solinu živi u stančiću od 35 kvadrata, a ima i garažu u kojoj je uredio svoju radionicu. – Katkada i vježbamo zajedno, jer je moja draga instruktorica joge i pilatesa, pa me isteže te uči kontrolirati dah i disanje – pričao je Spalato koji je Branku zapazio ispred fitness centra kada je navukla kacigu, sjela na svoj motor od 1200 kubika i pokrenula taj moćan stroj. – Otada sam kružio oko njega dok je nisam opet sreo, i to je bilo to – ispričao je Spalato.

 

VIDEO: Josipa Rimac snimljena na kavi sa suoptuženikom u aferi Vjetroelektrane

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:09 06.03.2024.

Zanimljivo . A može li Dotičnik ...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije