Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI GLAZBENIK

Tedi Spalato progovorio o ljubavi ali i mogućem braku s instruktoricom pilatesa: 'Nisam zaljubljen, ja volim'

tedi spalato
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
07.10.2022.
u 15:23

- Ja sam stvarno sretan čovjek s osobom s kojom živim i s kojom dijelim svakodnevni život, pomažemo si, poštujemo se. Ja sam u ovoj fazi života, poodmakloj - jedan ispunjen čovjek, i s ljubavlju, i s glazbom, rekao je Tedi

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji Tedi Spalato (58) je najavio posebnu glazbenu poslasticu, a progovorio je i o privatnom životu. Glazbenik koji već nekoliko godina živi u Solinu pa su ga njegovi sugrađani prozvali Tedi Salona, trenutno priprema dva albuma. Jedan je studijski, a drugi radi kod sebe doma, i to na staromodni način.

'Studijski album je gotov, prije dva dana je zadnja pjesma završena. Ovaj koji radim doma sa staromodnom, u navodnicima, tehnologijom, to radim dosta sporo i pedantno… Njega ćemo završiti vjerojatno do kraja godine', najavio je Tedi Spalato.

Foto: Arena Hospitality Group

Prisjetio se i Olivera Dragojevića s kojim je dijelio veliko prijateljstvo: 'Svaki dan mi fali. Zapravo, svaki dan sam ja s njim, na svoj način. Penjem se nekom vertikalom negdje do njega, pa mi on šapne što valja, što ne valja'. Prije nešto više od godinu dana, Tedi se u javnosti pojavio s novom djevojkom.

'Nisam zaljubljen, ja volim', bio je Tedi kratak i jasan. Giuliano ga je upitao i hoće li ikada stati pred oltar.

'Ajmo najkraći odgovor – sve je moguće, sve dolazi u obzir. Ja sam stvarno sretan čovjek s osobom s kojom živim i s kojom dijelim svakodnevni život, pomažemo si, poštujemo se. Ja sam u ovoj fazi života, poodmakloj - jedan ispunjen čovjek, i s ljubavlju, i s glazbom.' U sklopu izazova otpjevao je Gibonnijev 'Divji cvit'.

Podsjetimo, Tedi je od prošle godine u vezi s partnericom Brankom od koje se ne odvaja. Inače, glazbenik je prije 13 godina prekinuo 20-godišnju vezu s deset godina mlađom balerinom Lidijom Kroker koja je glumila u njegovim spotovima za pjesme "Sve ću priživit", "Zauvik tvoj" i "Moje izgubljeno blago". Tada je priznao da bi njihov odnos bio drugačiji da su imali djecu te da nije razmišljao o braku jer u njemu  "postoji neka sila koja se na određeni način odupire onome što se zove brak".

VIDEO: Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje 




 
Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berri
16:13 07.10.2022.

Nikolina Ristović je sama. Mislim da bi to odgovarao i Tediju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije