Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI PJEVAČ

Tedi Spalato o ljubavi s instruktoricom pilatesa: 'Pomaže mi u mom tjelesnom zdravlju'

Poznati na 69. Zagrebačkom festivalu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/6
30.04.2022.
u 14:28

Živimo blizu jedno drugoga tako da svatko ima svoj prostor i interes, a opet smo zajedno. Tristo metara smo udaljeni jedan od drugoga. Primjerice, ja sam često u studiju i ona zna da me neće biti šest sati, a ona ima satove joge i ja znam da je zauzeta. Živimo zajedno, ali tako da se svakome da prostora da radi ono što voli - kazao je Tedi

Splitski glazbenik Tedi Spalato (68) nastupio je na Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Ispočetka", a prije izvođenja pjesme dočekalo ga je iznenađenje, budući da mu je cijela dvorana čestitala rođendan. 

Tedi uskoro sprema dva nova albuma, a za RTL.hr progovorio je i o ljubavi s novom djevojkom Brankom, od koje se ne odvaja od prošle godine. 

30.07.2021.Vela Luka- Jazz koncert u Veloj Luci povodom obljetnice smrti Olivera Dragojevica. Photo: Marko Dimic/PIXSELL
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

- Uvijek kažem kako privatni život takav mora i ostati. Veza je dosad uspješna, egzistira, a Branka mi jako pomaže kod mog tjelesnog zdravlja. Ona se bavi pilatesom, a ja često kuham. Volim to raditi, kada ona radi cijeli dan, onda ja većinom kuham. Živimo blizu jedno drugoga tako da svatko ima svoj prostor i interes, a opet smo zajedno. Tristo metara smo udaljeni jedan od drugoga. Primjerice, ja sam često u studiju i ona zna da me neće biti šest sati, a ona ima satove joge i ja znam da je zauzeta. Živimo zajedno, ali tako da se svakome da prostora da radi ono što voli - kazao je Tedi. 

Inače, Tedi Spalato je prije 13 godina prekinuo 20-godišnju vezu s deset godina mlađom balerinom Lidijom Kroker koja je glumila u njegovim spotovima za pjesme "Sve ću priživit", "Zauvik tvoj" i "Moje izgubljeno blago". Tada je priznao da bi njihov odnos bio drugačiji da su imali djecu te da nije razmišljao o braku jer u njemu  "postoji neka sila koja se na određeni način odupire onome što se zove brak".

VIDEO: Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije