Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bennu yildirimlar

Teatar je moja prva ljubav, ali serije su bolje plaćene

Instagram
11.08.2018.
u 15:40

'Istanbul je moj grad. Ondje sam rasla i ondje živim. Volim svoju zemlju, iako kod nas muškarci vode glavnu riječ, ali u kući su žene 'vođe'

U novoj turskoj seriji “Žena”, koja se emitira na RTL-u, jednu od upečatljivijih uloga odigrala je glumica Bennu Yıldırımlar. Riječ je o 48-godišnjoj Turkinji koja je karijeru počela kao kazališna glumica.

“U kazalištu me gledao jedan redatelj serije i pozvao me da surađujemo, da odigram istu ulogu koju sam glumila u teatru”, izjavila je glumica koja je slavu stekla glumeći Fikret u seriji “Kad lišće pada”.

“Da smo Fikret i ja imalo slične, nikad je ne bih mogla glumiti. Vjerojatno sam i zato bila zanimljiva redatelju jer smo karakterno različite, a to je izazov za glumca. Ona je iznimno zatvorena osoba”, rekla je Turkinja rođena u Istanbulu.

“Istanbul je moj grad. Ondje sam rasla i ondje živim. Volim svoju zemlju, iako kod nas muškarci vode glavnu riječ, ali u kući su žene ‘vođe’. Na neki način treba dati važnost muškarcima u javnosti”, otkriva Bennu koja je u 23-godišnjem braku s devet godina starijim kolegom Bülentom Eminom Yararom s kojim ima kćer Adu.

 

Mutlu haftalar 🌹🌹🌹

Objavu dijeli Bennu Yıldırımlar (@bennu_yldrmlar)

“Najdraže mi je vrijeme provoditi sa svojom obitelji. Nikad u našoj kući ne nedostaje smijeha, radosti i lijepih riječi”, ističe glumica premda priznaje da se sa suprugom vrlo rijetko viđa.

“On više radi u kazalištu pa kad je na probama, a ja na setu, ponekad se ne vidimo i nekoliko dana. Katkad i zaboravim da imam muža”, priznaje.

Iako u serijama najčešće igra nesretne i zatvorene žene, privatno je, kaže, potpuno drukčija. 
“Vrlo sam društvena, volim kontakte s ljudima, razgovore. U mom društvu nikad nije dosadno”, priznaje.

Unatoč velikoj slavi koju je stekla u serijama “Kad lišće pada” i “Kućanice s Bospora”, glumica se uvijek voli vratiti kazalištu.
“Teatar je moja prva ljubav. Znam da su serije bolje plaćene i mnogo više ljudi čuje za tebe, no meni je kazalište uvijek nekako draže.

Iako na setu uvijek bude lijepo. Družimo se i mjesecima radimo pa postanemo kao mala obitelj. No kazalište ima veću dušu”, otkriva. Prije dvije godine Turkinju je snašla obiteljska tragedija. Naime, njezina majka Emel umrla je nakon borbe s teškom bolešću kada je imala 65 godina.

“Bilo je to jako bolno razdoblje za cijelu moju obitelj. Teško sam prihvatila njezinu smrt. Neko se vrijeme čak nisam ni pojavljivala na probama. No zahvaljujući obitelji i prijateljima izvukla sam se iz depresije. Život je jednostavno morao krenuti dalje ma koliko god teško bilo”, zaključila je glumica.

>> Pogledajte video - Koje su turske serije bile najgledanije?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije