Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fenomenalna linija

Tatjana Dragović u petom desetljeću oduševila izdanjem u kožnim hlačicama i topu, fotku komentirao i partner Vlaho

Tatjana Dragović
Foto: Instagram
1/9
26.08.2021.
u 20:00

Tatjana je pozirala pored zida, a styling, kao i isklesano tijelo, su joj pohvalili svi pratitelji.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u kožnim hlačama i topom, a styling je upotpunila crnim visokim kožnim čizmama. Ova je mama troje djece pokazala svoju fenomenalnu liniju i u petom desetljeću. 

Tatjana je pozirala pored zida, a styling, kao i isklesano tijelo, su joj pohvalili svi pratitelji.

Foto: Instagram

"Wow", komentirala je srpska manekenka i dizajnerica Sofija Milošević, a fotku joj je komentirao i partner Vlaho Arbulić, koji ju je upitao što jede i nasmijao pratitelje koji su se našli u komentarima. 

Inače, ova bivša manekenka na svojim društvenim mrežama često pokazuje svoje tijelo te kako i dalje izgleda fenomenalno.  Podsjetimo, Dragović sa svojim bivšim suprugom, tenisačem Goranom Ivaniševićem ima kćer Amber Mariju i sina Emanuela. Mama je i djevojčice Luce koju je dobila sa svojim sadašnjim partnerom, manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem s kojim također često dijeli fotografije na društvenim mrežama.

VIDEO>>Severina i Igor Kojić se sporazumno rastali

Ključne riječi

Komentara 18

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:26 26.08.2021.

Što ta predstavlja? Jel to Oglas za traženje?

Avatar horuk
horuk
21:54 26.08.2021.

Moja ovako izgleda bez photoshopa i bez operacija.

GZ
Gospin-znak
21:27 26.08.2021.

Znam ženu osobno. Sve sto mogu rec je iskompleksirana, razmažena šaka jada. Btw- skuhaj svojoj djeci pošten obrok. A nemoj unajmljivat kućne pomoćnice zato sto si nesposobna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije