Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA MANEKENKA

Tatjana Dragović pokazala vitku liniju i duge noge, pratitelji joj poručuju: 'Boginja'

Foto: instagram
1/13
03.10.2021.
u 17:00

Bivša manekenka nosila je bijeli top te traperice visokog struka koje su dodatno istaknule njezine duge, vitke noge. Kombinaciji je dodala malu bijelu torbicu i bijele cipele.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na svojem Instagram profilu često oduševi svojim fotografijama. Ovog puta oduševila je svojom vitkom linijom i dugim nogama koje su bile posebno istaknute. Bivša manekenka nosila je bijeli top te traperice visokog struka koje su dodatno istaknule njezine duge, vitke noge. Kombinaciji je dodala malu bijelu torbicu i bijele cipele. "Televisa presenta", napisala je u opisu i dodala emotikon koji plače od smijeha. 

Njezini pratitelji objavu su zasuli mnoštvom komplimenata. "Slatka", poručili su joj neki. "Predivna", "Boginja", "Lavica", samo su neki od komplimenata koji su joj upućeni. Pratitelji su joj ostavili i mnoštvo emotikona vatrica i srca. 

Inače, Dragović je jučer na svom Instagramu svojoj najmlađoj kćeri Luce čestitala rođendan. "Sretan rođendan moja rock zvijezdo! Volim te puno!", napisala je u opisu. Čestitkama su se pridružile i Nina Badrić, Fani Stipković, Anita Dujić te brojni njezini pratitelji. 

Bivša manekenka osim Luce, koju ima s glazbenikom Vlahom Arbulićem, ima i kćer Amber Mariju te sina Emanuela iz braka s Goranom Ivaniševićem. Ponosna mama ponekad objavljuje i fotografije sa svojim kćerima koje oduševljavaju izgledom kao i ona.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

Ključne riječi

Komentara 13

LI
linkser2
17:43 03.10.2021.

tooo.. idol mladima, težak život, naučnica.... samo nas redovito izvještavajte o novim naslikavanjima...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:28 03.10.2021.

Koga ta interesira? Makni to.

LA
Lana2
17:37 03.10.2021.

Hahahahaahaaaa... Boginja?Nesto kao velike boginje? Ili možda male boginje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije