Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kinima od 2. 8.

"Tatin sin": Seks, alkohol i šale na granici pristojnog

TATIN SIN (1)
Foto: "Tatin sin"
1/6
29.07.2012.
u 12:00

U filmu se uz Sandlera i Andyja Samberga koji glumi njegova sina okupila zvučna ekipa. Tu je Susan Sarandon, reper Vanilla Ice igra “stričeka Vannyja”, zvijezda serije “Beverly Hills” Ian Ziering glumi Sandlera u mlađim danima.

Prije trideset godina Adam Sandler (46) počeo se baviti komedijom. I taj žanr ostao je glavna okosnica njegove karijere. Nova komedija “Tatin sin” koja u naša kina dolazi 2. kolovoza tipična je za glumca koji se u ulozi nesposobnog tate sklonog ekscesima i pružanju lošeg primjera djetetu već nekoliko puta okušao.

U filmu se uz Sandlera i Andyja Samberga koji glumi njegova sina okupila zvučna ekipa. Tu je Susan Sarandon, reper Vanilla Ice ima cameo ulogu i igra “stričeka Vannyja”, zvijezda serije “Beverly Hills” Ian Ziering glumi Adama Sandlera u mlađim danima. Ulogu je dobila i Eva Amurri Martino, seksi ljepotica koju znamo iz serije “Kalifornikacija”. Ona igra učiteljicu zavodnicu, a njezin lik u starijim danima igra njezina majka u stvarnom životu Susan Sarandon.

Šale koje prelaze granicu dobra ukusa poput veze 13-godišnjaka i profesorice u školi, tetoviranja članova skupine New Kids on the Block na leđa 10-godišnjaka, razne izlučevine na raznim mjestima samo su dio standardnog Sandlerova opusa. Golotinja, striptizete, seks, ogromne količine alkohola, sve je to dio komedije koja će možda na prvu izgledati kao već viđeno, no na kraju će i kod najtvrđih oraha izvući osmijeh na lice. Kao i u većini Sandlerovih filmova glazba je pretežno iz 80-ih, pa film prate hitovi Davida Bowieja, Van Halena, Metallice. Isto je i s odjećom, sve izgleda malo zastarjelo, a osobito Sandler.

– Kad je Adam producent, onda njegov film ima prepoznatljiv štih. On zna što hoće, a s obzirom na to da su njegovi filmovi zaradili 3 milijarde dolara, očito zna što publika hoće – rekao je redatelj Sean Anders.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije