Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanska čestitka

Tarik posvetio emotivnu objavu Severini: 'Njezino srce i duša su ostali isti'

Foto: Instagram/Screenshot
1/10
27.04.2022.
u 13:30

- Poznajemo se više od pola života, a negdje smo na pola života. Prvi put sam udahnuo i zaplakao 40 dana prije nje iste godine… Divnih druženja, smijeha, ponekih suzica koje život donese i da se ne vidimo godinama, uvijek ćemo nastaviti gdje smo stali - napisao je Tarik

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) na Instagramu je objavio fotografiju s 50. rođendana Severine Vučković, a s njima je bila i Tarikova supruga Lejla. 

- Poznajemo se više od pola života, a negdje smo na pola života. Prvi put sam udahnuo i zaplakao 40 dana prije nje iste godine… Divnih druženja, smijeha, ponekih suzica koje život donese i da se ne vidimo godinama, uvijek ćemo nastaviti gdje smo stali. Kažu - 'ostavi me na kratko, kada se vratiš neću biti isti'. Istina, ali njezino srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine. Dame se ne pita za godine pa ih neću spominjati. Zajedno imamo 100 godina, a generacija smo - napisao je Tarik pokraj fotografije. 

Podsjetimo, Severina je 21. travnja proslavila svoj 50. rođendan. Proslava koja se održala pod nazivom ''Od sumraka do zore'', te koju su za pjevačicu u klubu Mint organizirali prijatelji, bila je zaista impresivna, a prema fotkama na društvenim mrežama vidi se da su se svi odlično zabavljali.  Ovaj spektakl nisu željela propustiti brojna poznata imena iz Hrvatske i regije, pa su se tako na popisu uzvanika našli  Marko Tolja, Petar Grašo, Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović koji su se popeli na pozornicu i zapjevali.

Marko Tolja pjevao je prvi uz bend, a Severina je zaplesala s Nenadom Korkutom. Haris Džinović publiku je digao na noge pjesmom ''Pariške kapije'', a Severina nije propustila zapjevati s kolegom i prijateljem Sašom Matićem. 

VIDEO: Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije