Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI TATA

Tarik Filipović posvetio sinu emotivnu objavu: 'Sretno Dini moj!'

Foto: Instagram
1/5
29.06.2022.
u 12:18

- Nazdravimo za 19-i, i za kraj srednje škole i početak jednog novog poglavlja života i da svaka sljedeća bude sretnija, zdravija. Sretno Dini moj - napisao je Tarik uz fotografiju.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) na društvenim mrežama podijelio je fotografiju s posinkom Dinom, koji je u utorak proslavio 19. rođendan, ali i završetak srednjoškolskog obrazovanja. 

- Nazdravimo za 19-i, i za kraj srednje škole i početak jednog novog poglavlja života i da svaka sljedeća bude sretnija, zdravija. Sretno Dini moj - napisao je Tarik uz fotografiju. 

Podsjetimo, Dino je sin Tarikove supruge Lejle Filipović, (46) i njenog bivšeg supruga, Dade Majolija. Filipović ga je, od kada je stupio u brak s Lejlom, prigrlio kao da je njegov. Par ima i 15-godišnjeg sina Armana. 

- Dječak koji me grli ušao je u moj život sa nepune tri godine. Danas sam ja njega zagrlio, dugo i snažno za njegov 18-i rođendan. ”Sad je dječak čovjek” kako pjevaše Kemo ali ne i “zima pokri brijeg”. Vani sunce topi asfalt a meni se topi srce od miline,duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Danas dječak posta čovjek ali dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak,lakše je i ljepše. Sretan rođendan ljubavi tatina - prošle godine je Tarik napisao na društvenim mrežama povodom Dininog 18. rođendana. 

VIDEO: Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije