Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI OTAC

Tarik Filipović emotivnom posvetom sinu čestitao rođendan: 'Hvala ti za najljepših 16 godina života'

Tarik Filipović
Foto: Instagram
1/7
04.02.2024.
u 12:24

Sweet sixteen. Arman. Shodno kulturi iz koje dolazi, ime ima različita značenja. Ideal, cilj, želja, borac, ratnik, san, poštovana osoba... Ime koje ide uz njega. Da ne skliznem na krilima emocija u patetiku... Hvala ti za najljepših 16 godina moga života. I naravno, voli te tata", napisao je Tarik.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (51) je emotivnom objavom na Instagramu sinu Armanu čestitao 16. rođendan.

"Sweet sixteen. Arman. Shodno kulturi iz koje dolazi, ime ima različita značenja. Ideal, cilj, želja, borac, ratnik, san, poštovana osoba... Ime koje ide uz njega. Da ne skliznem na krilima emocija u patetiku... Hvala ti za najljepših 16 godina moga života. I naravno, voli te tata", napisao je Tarik. 

Podsjetimo, Lejla i Tarik svoju ljubav na početku nisu željeli potvrditi, no ubrzo se otkrilo da su zajedno. Svi se sjećamo 2007. godine kada se na dodjeli Večernjakovog Ekrana doznalo za njihovu romansu. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu.

VEZANI ČLANCI: 

- Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil - komentirao je tada glumac. Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina Dina, kojeg je dobila u braku s Dadom Majolijem svojim, a posvetio mu je i divnu objavu kada je postao punoljetan u lipnju prošle godine.

'Dječak koji me grli, ušao je u moj život s nepune tri godine... Danas sam ja njega zagrlio,dugo i snažno za njegov 18. rođendan..'Sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'... Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima… Danas dječak posta čovjek, ali...dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše... Sretan rođendan, ljubavi tatina jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata...', napisao je Tarik. 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije