Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje u raju

Tamara Ecclestone žestoko se posvađala sa sestrom Petrom

petra ecclstone
pixsell
08.09.2011.
u 08:53

Bernijeve kćeri posvađale su se u restoranu Katsuya prošle subote. Navodno se Petri nije svidjelo što joj se sestra želi doseliti u Los Angeles

Donedavno se na Twitteru hvalila kako ima predivnu sestru, no čini se da Tamara Ecclestone više ne dijeli taj entuzijazam kad je riječ o mlađoj sestri Petri. Naime, prošle subote u luksuznom restoranu Katsuya u Los Angelesu Bernijeve kćeri žestoko su se posvađale. Navodno se Petri nije svidio Tamarin plan da se poput nje preseli u Los Angeles i neko vrijeme stanuje u sestrinoj vili.

Tamara je bila povrijeđena i napustila restoran. Očekuje da joj se sestra ispriča, što ova još nije napravila.

Tamara trenutačno u SAD-u pregovara s televizijskim kućama o pokretanju reality showa u kojem bi ona bila glavna zvijezda.

Komentara 1

TO
Tot
09:23 08.09.2011.

ne znam kako ću preživjeti ovo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije