Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dragocjena imovina

Tamara Ecclestone ponudila 7 milijuna eura za uhićenje Daniela Vukovića: 'Dugo sam ovo čekala'

Tamara Ecclestone
Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL
1/7
26.07.2022.
u 16:00

Pljačka se dogodila u prosincu 2019. godine kada je njena vila u zapadnom Londonu bila jedna od tri kuće koju su opljačkali međunarodni lopovi. Stan je bio "počišćen" u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor u Laponiju.

Kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić, Tamara Ecclestone ponudila je nagradu od 7 milijuna eura za informacije koje bi ju mogle dovesti do pronalaska dragocjenih predmeta koji su ukradeni u najvećoj britanskoj provali. Kako prenosi BBC, procijenjena vrijednost ukradenog nakita, gotovine i dragulja je 29.4 milijuna eura.

Tamara je na svom Instagram profilu podijelila kako će rado dati nagradu od 25% svega što policija uspije vratiti na temelju informacija koje dobiju.

- Sada ću učiniti ono što sam željela učiniti od samog početka, i to u stilu Mela Gibsona iz filma Ransom. Rado ću platiti nagradu za povrat moje ili Jayeve ukradene imovine te za hvatanje i kazneni progon Daniela Vukovića. Pomisao na te odvratne ljude, koji preturaju po svakoj sobi u mojoj kući, upadaju u moj dom, diraju moje stvari i kradu neke od meni najdragocjenijih predmeta, znači da nikada neću moći biti u toj kući s istim osjećajem sigurnosti koji sam nekoć imala - napisala je Tamara na svom Instagram storyju.

Foto: Instagram
Podsjetimo, pljačka se dogodila u prosincu 2019. godine kada je njena vila u zapadnom Londonu bila jedna od tri kuće koju su opljačkali međunarodni lopovi. Stan je bio "počišćen" u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor u Laponiju. Čuvari su bili na imanju i tijekom pljačke. Lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovi

Trojica Talijana odgovorna za pljačku uhvaćena su u studenome 2021. te im je određena zatvorska kazna. Četvrti muškarac Daniel Vuković koji je sudjelovao u pljački još nije uhvaćen.

VIDEO Jelena Rozga prvi put u životu koncert počinje u 4 ujutro: 'Treba i to jednom probati'

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Matematika2
16:44 26.07.2022.

Ona se nada da je to zlato i dijamanti kod njega.Jako je naivna.Davno je taj plijen preuzela srpska obavjestajna sluzba a davno je i taj lopov dobio novi identitet od obavjestajne sluzbe koja financira,obucava te kriminalce da kradu po cijelomm svijetu.Preko svojih izvidjaca po svim gradovima svijeta dobivaju informacije gdje postoji plijen a obavjestajna sluzba bira lopova koji je najsposobniji za takvu akciju..Takk su radili u jugoslaviji a rade i danas

OT
otrovnijezik
16:31 26.07.2022.

Jeftinije i djelotvornije bi ti bilo da si iznajmila trojicu plaćenika da ga dovedu.

DU
Deleted user
19:05 26.07.2022.

Tamara draga, zakaj držiš toliku lovu doma kad znaš koliko je pohlepnih i pokvarenih oko tebe. Ako i držiš trebala si naopraviti veliki neporbojni sef kao u banci a ne po ladicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije