Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redizajn

Talijanska modna ekipa našla izlaz iz slijepe stilske ulice Nine Badrić

nina Badric (1)
Foto: Pixsell
1/4
30.03.2012.
u 17:28

Nina kameleonske promjene zahvaljuje šminki više nego modelima mladih milanskih dizajnerica koje se još školuju. Snimao ih je Edland Man, a art direktor Alessandro Massarini ponudio se da Nini osmisli imidž za nastup u Bakuu

Trinaest različitih stylinga promijenila je Nina Badrić, hrvatska predstavnica na Eurosongu 2012. u Azerbajdžanu, snimajući modni prilog za milanski “IT magazin” na čijoj će naslovnici osvanuti u lipnju!

Ninu voli talijanska publika, pa je radni boravak u Milanu bio osobito plodan, ali i ugodan za nju i njezina supruga Bernarda Krasnića. Nina je snimila i spot s pjesmom “I Am So Exciting” s kojom je u Italiji postigla golemi uspjeh. U Milano ju je pozvao bosanskohercegovački glazbenik Deen, a činjenica da on u Milanu studira dizajn utjecala je i na snimanje Ninina editorijala.

Gledajući fotografije sa snimanja za “IT magazin” pomislili smo da je haljina boje puti s motivima zlatne čipke nalik na tetovažu, djelo Matije Vujice. – Haljina je nevjerojatno slična mojoj zlatnoj haljini s Cro-a-Portera, ali nije moja – kaže Matija, koja svakako može biti zadovoljna reakcijama publike na Twitteru gdje pišu da je Vuica najbolje odijeva.

Nina kameleonske promjene zahvaljuje šminki više nego modelima mladih milanskih dizajnerica koje se još školuju. Snimao ih je Edland Man, a art direktor Alessandro Massarini ponudio se da Nini radi imidž za nastup u Bakuu. (al)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije