Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavila autobiografiju

Tajči stigla u Zagreb pa se prisjetila pokojnog supruga: 'Prihvatila sam da život ide dalje'

Zagreb: Tatiana Tajči Cameron predstavila svoju novu knjigu "Neslomljiva"
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/8
14.07.2023.
u 21:25

Kroz iskrene riječi i iznimno emotivnu pripovijest, Tatiana nas vodi kroz svoje uspone i padove, počevši od svojeg djetinjstva u Hrvatskoj i glazbene karijere do trenutka kad je suočena s izazovima braka, majčinstva i gubitka

Pjevačica Tatiana Cameron Tajči trenutno boravi u rodnoj Hrvatskoj u koju je stigla kako bi promovirala svoju knjigu '(Ne)Slomljena' u kojoj progovara o vlastitim životnim iskustvima. U četvrtak navečer u Zagrebu je održana promocija njezine knjige koju je napisala u spomen na pokojnog oca. 

(Ne)Slomljena je snažna autobiografska knjiga koja nam otkriva duboko putovanje autorice kroz životne izazove i unutarnje iscjeljenje. Kroz iskrene riječi i iznimno emotivnu pripovijest, Tatiana nas vodi kroz svoje uspone i padove, počevši od svojeg djetinjstva u Hrvatskoj i glazbene karijere do trenutka kad je suočena s izazovima braka, majčinstva i gubitka. Tatiana otvoreno dijeli svoje najintimnije trenutke, priznajući svoje strahove, tugu i nesigurnosti, a kroz svoju priču inspirira čitatelje da prepoznaju svoju vlastitu snagu i hrabrost da se izbore sa životnim izazovima i pronađu unutarnje iscjeljenje.

VEZANI ČLANCI: 

- Ljudi baš ne pričaju o takvim stvarima, ali postoji potreba za time. Bez duhovnosti je sve isprazno, a iz te praznine se javljaju strahovi - ispričala je Tajči za 24 sata. Na promociji se prisjetila i pokojnog supruga Matthewa koji je preminuo 2017. godine. 

13.07.2023. Zagreb - Promocija knjige Neslomljiva autorice i poznate pjevacice Tatjane Cameron. Putem knjige, svojim zivotnim iskustvom izrazila je ljubavne osjecaje. Photo: Lovro Domitrovic/PIXSELL
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL, ilustracija

- Prihvatila sam da život ide dalje. Oni koji otišli su i dalje s nama u toj ljubavi koju su nam dali. Ja njega stalno osjećam. Kad vidim sunce, kao da vidim njega - rekla je Tajči koja je na vrhuncu svoje karijere odlučila napustiti Hrvatsku te se početkom 90-ih preselila u Ameriku. Ondje je zasnovala obitelj i nastavila baviti se glazbom, no srce ju i dalje vuče domovini, stoga će u listopadu održati veliki koncert zajedno s Motijem Giladijem u pratnji Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje je prvi put kao djevojčica nastupila.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući'

Komentara 5

DA
DaraLucija
12:01 15.07.2023.

Bravo Tajči, tvoj životni put je pokazatelj kako se izdignuti iznad poteškoća kad nas oluje šibaju sa svih strana. Oduvijek si bila vjerna svojim snovima i nisi posustajala u nedaćama. Zlobni jezici neka govore i pišu što žele. Nisu vrijedni komentara.

MA
Makbe
21:57 15.07.2023.

Lijepa, multitalentirana i pametna žena. Može biti uzor mnogim ljudima. Svaka joj čast!

CE
centirion
06:05 15.07.2023.

Očigledno joj ponestalo love. Čujem da traže blagajnicu u našem lokalnom Lidlu. Eto joj prilike !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije