Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio bi 53. rođendan

Tajči se dirljivom objavom prisjetila supruga koji je prije šest godina izgubio borbu s rakom

Zagreb: Pjeva?ica Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Taj?i
Foto: Boris Scitar
1/12
24.09.2023.
u 10:30

Vidim ga u hrabrosti naše djece, u njihovom humoru, njihovoj ustrajnosti, odanosti, vještinama s ljudima, kreativnosti i predanosti onome u što vjeruju, napisala je Tajči na Instagramu o svom pokojnom suprugu Matthewu te je objavila nekoliko obiteljskih fotografija

Prije šest godine suprug pjevačice Tatjane Matejaš Tajči izgubio je bitku s rakom, a Tajči je svom voljenom suprugu posvetila emotivnu objavu povodom njegovog rođendana i objavila je njihove obiteljske fotografije.  - Danas bi bio Matthewov 53. rođendan. Uvijek bismo se smijali što sam starija od njega. Ova godina bila je puna velikih promjena. I upravo u tim trenucima bol nedostaje mi najviše i bol me svaki put presiječe. Bio je vidovnjak rješenja i ništa nije bilo preveliko za njega da se nosi s tim.  Vidim ga u hrabrosti naše djece, u njihovom humoru, njihovoj ustrajnosti, odanosti, vještinama s ljudima, kreativnosti i predanosti onome u što vjeruju. Vidim njegov duh u načinu na koji i oni pomiču granice vlastitih zona udobnosti - napisala je Tajči na Instagramu te dodala: 

Ali Matthewa najviše vidim u svijesti naše trojice sinova da "ustaju dok se penju" - uvijek pružaju ruku kako bi podržali druge dok urezuju put prema vlastitim snovima. I doživljavam ga u svim onim malim trenucima kada se osjećam preopterećeno - prije nego što je preminuo, obećao mi je da već imam ono zbog čega sam se oslanjala na njega: sposobnost da ostanem smirena i prizemljena u krizi i nikad ne prestanem vjerovati. Nedostajat ćemo mu zauvijek i slavimo dan kad nam se rodio.

VEZANI ČLANCI

Matthew Cameron u veljače 2017. godine je doznao da ima rak pluća i unatoč hrabroj borbi i velikoj podršci obitelji, nije uspio dobiti bitku i preminuo je u studenom iste godine. – Više ne trpiš bol. Sada si doista slobodan. Mi ćemo izvući snagu i radost iz svega što si nam pružio – napisala je pjevačica na svom Facebooku uz ovu objavu stavila i emotivan video koji je njihov sin Dante napravio za Matthewov rođendan ove godine.   

– Vodio sam zanimljiv i uzbudljiv život koji će, sudeći prema riječima onkologa, uskoro biti gotov. Ali ne brinite, zaključio sam kako sam u svojih 46 godina proživio već pet života ispunjenih ljubavlju, smijehom, avanturama, srećom i poslom. Ne predajem se, još uvijek sam osoba puna života i  planiram se boriti protiv raka kako god znam. Imam peti stadij raka od kojeg najčešće obolijevaju nepušači – napisao je Matthew na društvenim mrežama kada je saznao da ima rak.

Zagreb: Pjeva?ica Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Taj?i
1/12

Obitelj nije klonula duhom i iskušane su sve metode liječenja i u nekoliko navrata izgledalo je da se Matthewova zdravstvena situacija popravlja. Nažalost, na kraju je izgubio borbu s ovom opakom bolešću. 

Tatjana i Matthew upoznali su se 1998. godine u Americi, a upoznao ih je Matthewov brat. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a u braku su dobili tri sina – Dantea, Evana i Blaisea. Zajedno sa sinovima bračni par je 15 godina putovao Amerikom i održavali su besplatne duhovne koncerte. Kada su sinovi počeli sa srednjoškolskim obrazovanjem, prekinuli su s turnejama, no Tajči je i dalje nastupala. 

VIDEO Jelena Đoković otkrila zašto je odlučila postati veganka: Nisam imala novca, a trebala sam preživjeti

 

Komentara 1

AN
AnimaTor
10:54 24.09.2023.

Prohujalo s vihorom.Pase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije