Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija autobiografije

Tajči otkriva sve o izazovima braka, majčinstva i gubitka: Svoju priču ispričala je u novoj knjizi

Foto: Promo
1/8
13.07.2023.
u 11:54

(Ne)Slomljena je snažna autobiografska knjiga koja nam otkriva duboko putovanje autorice kroz životne izazove i unutarnje iscjeljenje

Nekad najpopularnija glazbenica s naših područja. Danas popularna glazbenica u Americi, poduzetnica, majka i autorica. Njene pjesme mnogima izazivaju nostalgiju, često se i rado izvode na svadbama te se mogu čuti na domaćim radijima, iako je od njenih najvećih hitova prošlo više od 30 godina.

Tatiana Cameron, svima nama poznatija kao Tajči, na vrhuncu svoje karijere odlučila je napustiti Hrvatsku te se početkom 90-ih preselila u Ameriku. Ondje je zasnovala obitelj i nastavila baviti se glazbom, no srce ju i dalje vuče domovini, stoga će 13.7. u 19 sati u samom centru Zagreba i najvećoj knjižari u Hrvatskoj, Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7, predstaviti svoju knjigu (Ne)Slomljena.

VEZANI ČLANCI

(Ne)Slomljena je snažna autobiografska knjiga koja nam otkriva duboko putovanje autorice kroz životne izazove i unutarnje iscjeljenje. Kroz iskrene riječi i iznimno emotivnu pripovijest, Tatiana nas vodi kroz svoje uspone i padove, počevši od svojeg djetinjstva u Hrvatskoj i glazbene karijere do trenutka kad je suočena s izazovima braka, majčinstva i gubitka. Tatiana otvoreno dijeli svoje najintimnije trenutke, priznajući svoje strahove, tugu i nesigurnosti, a kroz svoju priču inspirira čitatelje da prepoznaju svoju vlastitu snagu i hrabrost da se izbore sa životnim izazovima i pronađu unutarnje iscjeljenje.

Ova promocija knjige bit će prilika da se susretnete s Tatianom Tajči Cameron osobno, čujete njezinu priču i dobijete potpis na svoj primjerak knjige, koja će se prodavati po prigodno sniženoj cijeni. Također će biti moguće postavljati pitanja i razgovarati s autoricom o temama koje su obuhvaćene ovim knjiškim naslovom. Naravno, ne bi to bilo pravo predstavljanje knjige naše pjevačice bez prave glazbene podrške, koju će joj ovoga puta pružiti renomirani glazbenik, aranžer i producent Ante Gelo.

Ova promocija je otvorena za sve zaljubljenike u knjige i glazbu te za one koji traže nadahnuće i motivaciju za suočavanje s izazovima života. Tatiana Tajči Cameron nas poziva da otvorimo svoja srca, prihvatimo naše rane i krenemo na putovanje prema iscjeljenju. Bez obzira na to koliko smo slomljeni, ova knjiga nam daje nadu da možemo pronaći snagu da se ponovno izgradimo i postanemo neuništivi.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom dijeljenju ove posebne večeri uz Tatianu Tajči Cameron. Ulaz je slobodan, a razgovor će voditi popularna HRT-ova voditeljica i psihologinja Antonia Ćosić.

VIDEO Dubioza kolektiv brane kolegu: 'Kuliša je pogodila bizarna zabrana, prirodno je da ga branimo'

Komentara 2

ZO
zoran1969
16:01 13.07.2023.

Znaci opet je ostala bez novca,tako je isla po Katolickim crkvama u Kanadi i propvjedala kako joj OZNA nije dozvoljavala da pjeva i kako su je mucili,tako je jednom bila u Kanadskom gradu Halifax i lupala gluposti pa su je ljudi ispljuvali

DU
Deleted user
13:27 13.07.2023.

Ja bi kupio knjigu, ali eto imam vec jednu, sta ce mi dvije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije