Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi rođendan

Tajči objavila nekoliko fotki s mamom Šteficom i posvetila joj dirljivu objavu: 'Mi ćemo te čuvati'

Zagreb: Tatiana Tajči Cameron predstavila svoju novu knjigu "Neslomljiva"
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/7
19.10.2023.
u 14:00

U Hrvatskoj još uvijek živi i njena majka Štefica kojoj je ovom prilikom pjevačica čestitala rođendan. Emotivnu čestitku objavila je na Instagramu.

Pjevačica Tatjana Cameron, poznata kao Tajči nedavno je bila u Hrvatskoj, te je održala koncert 'Hrvatska i Izrael za budućnost' sa scenskim umjetnikom i glumcem Motijem Giladijem. U Hrvatskoj još uvijek živi i njena majka Štefica kojoj je ovom prilikom pjevačica čestitala rođendan. 

- Sretan rođendan majčice! Ti si najljepši dar svijetu. Pogotovo mom svijetu - započela je emotivnu objavu pjevačica. - Tvoja životna snaga, radost i ljubav su ono sto je sto puta podiglo iz tuge i težine - ne samo mene, nego bezbrojno puno ljudi. Tvoj osmijeh ohrabruje i razveseljuje tolike živote (poznanici i oni koje ni ne poznam me zaustave i kažu, “tvoja mama je uvijek nasmijana”). Tvoje nesebično davanje - beskrajno iskreno i od srca - je najvrjedniji poklon svima nama - kojeg ti onda mi uzvraćamo ljubavlju jer te toliko volimo! - nastavila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

 

- Uživaj u svom danu i našim osmjesima jer su za tebe - stalno a specijalno danas. Čuvaj se i mi ćemo te čuvati da se još puno rođendana budimo zajedno i u smijehu i radosti. Volim te do neba! - dodala je.  - Prekrasna moja majčica. (U špiglu se vidi kakva si nam uvijek podrška - postojana, nježna, i snažna. Hvala ti!!!) - zaključila je Tajči. 

Tajči je nedavno sudjelovala, u HRT-ovoj emisiji ''Kod nas doma'' progovorila je o tome kako su joj za vrijeme najveće slave govorili da je debela. Tajči je dala savjet mladima kako da se suoče s ''body shamingom''. 

– Strašan je pritisak, ja imam tri sina koja su također doživjela pritisak jer ne odgovaraju tim nekim muškim standardima. Za 30. godišnjicu 'Hajde da ludujemo' izvukla sam narančastu haljinicu i gledam kako sam bila tanka, mršava, a kako su mi u to doba govorili: ''Kak' si debela, daj noge, trbuh'', a ja gledam i vidim – nema me. Na tome treba raditi i trebamo osvijestiti što je ''body shaming'' i kako voljeti svoje tijelo, svaku boru, sve takvo kakvo jest – rekla je pjevačica u emisiji. 

Otkrila je i zašto se odlučila preseliti u Ameriku, gdje se udala i dobila djecu, te zašto je na kraju odabrala anonimnost. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

– Jako je teško ljudima to shvatiti, J. Lo ima sve asistente, ja to nisam imala, nekakvog ''wellness coacha''. Kreativna energija sama po sebi daje život i ispunjava te, ali s druge strane, moraš se odmoriti. Ta intenzivnost dođe do granice da čovjek pukne, a ja sam bila tako mlada. Intenzivna slava bila je posebna vrsta te popularnosti – izjavila je. 
I dok danas svojim životnim savjetima pomaže drugima, ne krije da se u mladosti s traumama nije znala nositi. U podcastu ''Skip or Beep'' Tatjane Jurić rekla je da je kao tinejdžerica doživjela seksualno zlostavljanje i godinama se borila da ponovo zavoli sebe i vrati samopouzdanje. Nažalost, kao društvo nismo bili dovoljno svjesni mentalnih problema.

– Rekla si da si tom zlostavljaču, silovatelju davno oprostila, a sebi dugo nisi mogla oprostiti? Na koji način si sebe dovodila u pitanje? – upitala ju je Tatjana Jurić.
– Nisam imala alata, to je problem, kako sam osobno bila isprogramirana okolinom, vremenom, potisnula sam to duboko, duboko u sebe... Moja baka znala je reći: "Ja ću to ponijeti u grob..." Tako da sam odlučila da nikada nikome ni slučajno neću reći, nego da ću to ponijeti u grob – rekla je Tajči. 
– Niti majci? – upitala ju je Tatjana, a Tajči je dodala: – Niti njoj, jer da sam rekla mami, ona me više ne bi pustila nikamo, ne bi mi dala da idem sama, ni na gažu, a bojala sam joj se reći jer sam je željela zaštiti. Kako nešto tako užasno reći mami? Ma puklo bi joj srce...

GALERIJA Gledali ste seriju 'Naša mala klinika'? Evo kako su glumci izgledali na snimanju prije 18 godina

Zagreb: Tatiana Tajči Cameron predstavila svoju novu knjigu "Neslomljiva"
1/29

Muškarca koji ju je zlostavljao nikada nije prijavila.

– Nema imena, to uopće nije niti važno, jer je toliko vremena prošlo, ne možeš sada nekoga tražiti, nije to cilj... Ja ne znam je li ta osoba uopće živa, a s druge strane zašto da ulažem energiju u to... I ti muškarci, i njima se to događa iz neke traume – dodala je glazbenica. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije