Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snježne radosti

Tajanstveni brat Franke Batelić zabavljao se s djevojkom: Svi zajedno otputovali na godišnji odmor

Foto: instagram
1/30
04.01.2024.
u 21:50

Franka Batelić provodi godišnji odmor s djecom, suprugom Vedranom Ćorlukom, mlađim bratom Nikolom i njegovom djevojkom Mireom Franković.

Pjevačica Franka Batelić i bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka otputovali su na godišnji odmor s dvoje djece – sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom, Frankinim mlađim bratom Nikolom i njegovom djevojkom Mireom Franković koju javnost još nije imala priliku upoznati. Društvo je otputovalo na skijanje, a sudeći po slikama, uživali su u snježnim radostima. Ondje su zajedno proslavili Novu 2024. godinu. 

Pjevačica Franka je na Instagramu podijelila i kako je odjenula svoju malenu princezu, kćerkicu Gretu te je napisala – Party dress on. 
- Batelići puta dva – napisala je Franka uz fotografiju s tajanstvenim bratom Nikolom, inače glazbenim producentom. Nikola je sjedio na snijegu sa snowboard daskom te su se zajedno fotografirali. Veliku pažnju privukao nam je Nikolin profil na kojim je podijelio fotografiju s djevojkom Mireom Franković u zagrljaju. Osim toga, već nekoliko puta podijelili su svoje nježne ljubavne fotografije. Svi zajedno su uživali u dočeku Nove godine te se opustili na zajedničkom odmoru iz snova. 

 

1/3

VEZANI ČLANCI:

 

 


Njezina brata Nikolu rijetko viđamo u medijima, a pjevačica ga ponekad zna objaviti na svom Instagram profilu. Njezin mlađi brat Nikola također je u glazbi, a od rane dobi, baš kao i Franka, gaji ljubav prema umjetnosti kao što je glazba. Danas djeluje kao glazbeni producent te je vlasnik obrta za produkciju, a talent za pjevanjem pokazao je u nekoliko navrata. Između ostalog, i u obradi pjesme ‘The Kill’, koju u originalu izvode ‘Thirty Seconds To Mars’, a koju je izveo u suradnji s prijateljem iz srednjoškolskog benda, Carlom Škopcem. Uz to, u vrijeme izolacije od koronavirusa sa sestrom je snimio duet  ‘Nedodirljivi’ koji je oduševio mnogobrojne pratitelje mlade pjevačice.

- Duo Batelić. Nedodirljivi od ranih devedesetih, Nikola Batelić čak imamo i iste frizure - napisala je svojedobno Franka uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira u društvu mlađeg brata.

VIDEO: Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije