Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Green Gold Club

Svjetska čarolija bubnjeva i Simon Philips svojim nastupom oduševili Zagreb!

Simon Phillips
Foto: Green Gold Club
1/7
12.05.2015.
u 13:16

Zagreb i Green Gold Club velikim su slovima upisani na mapu svjetske bubnjarske glazbene scene.

Najpoznatiji svjetski bubnjar Simon Philips i njegov band 'Protocol' sinoćnjim su koncertom koji je trajao gotovo tri sata oduševili prepuni Green Gold Club i sve zaljubljenike u žestoki zvuk bubnjeva.

Istinski obožavatelji, profesionalni glazbenici ali i pasionirani bubnjari sinoć su mogli uživati u jedinstvenom live nastupu i iznimnom talentu Simona Philipsa koji je u Zagrebu nastupio u sklopu svoje turneje po Europi  i  Americi. 

Gitarist Andy Timmons, klavijaturist Steve Weingart i basist Ernest Tibbs zajedno sa Simon Philipsom publici su približili čaroliju svjetskog sviranja na bubnjevima.

>>Najpoznatiji svjetski bubnjar Simon Phillips i 'Protocol'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije