Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Svekar Pippe Middleton optužen za silovanje maloljetne osobe

David i Jane Matthews na vjenčanju Pippe Middleton
Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
1/2
30.03.2018.
u 22:34

David Matthews u utorak je priveden na ispitivanje o slučaju koji se dogodio tijekom 1998 i 1999. godine

Svekar Pippe Middleton, sestre supruge britanskog princa Williama, u Francuskoj je optužen za silovanje maloljetne osobe, što on odlučno niječe, javljaju danas britanski mediji.

David Matthews u utorak je priveden na ispitivanje o slučaju koji se dogodio tijekom 1998 i 1999. godine, nakon što je lani podnesena prijava, prenosi Telegraph.

The Sun piše kako su 74-godišnjeg multimilijunaša policajci zaustavili u pariškoj zračnoj luci. Nakon što je proveo 48 sati u pritvoru, pojavio se na sudu u četvrtak te je optužen za silovanje. Matthews je potom pušten uz jamčevinu.

Jedan od navodnih napada dogodio se 1998. godine na otoku Sveti Bartolomej, gdje Matthews, kako piše Sun, ima hotel Eden Rock u kojem noćenje stoji 5000 funti, te na kojem sa suprugom Jane živi više od 20 godina. Drugi navodni slučaj dogodio se iduće godine u Parizu.

Matthewsov sin James suprug je Pippe Middleton, koja je najpoznatija kao sestra Catherine, vojvotkinje od Cambridgea.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

David i Jane Matthews na vjenčanju Pippe Middleton
1/30

Komentara 1

ZA
Zagy154
12:19 31.03.2018.

zaboli me za pipu i njezinog svekra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije