Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled u prošlost

Uspješna Hrvatica prisjetila se svoje manekenske karijere. Prepoznajete li je?

suzy josipović redžepagić
Foto: Facebook
1/5
29.04.2015.
u 13:20

Jedna od najpoznatijih manekenki Jugoslavije na svom Facebook-profilu objavila je fotografiju staru više od 30 godina i izazvala buru oduševljenja.

Bivša manekenka Suzy Josipović Ređžepagić na svom Facebook profilu prisjetila se uspješne manekenske karijere koju je počela graditi u ranim dvadesetim godinama.

Osamnaestogodišnja manekenka Suzy Josipović studira političke znanosti, snima televizijske reklame, a u ovom je trenutku jedna od najzaposlenijih i najtraženijih manekenki u Jugoslaviji – stoji u opisu fotografije koju je Suzy postavila na svoj profil.

Fotografija stara više od trideset godina oduševila je njene prijatelje na Facebooku koji su je obasuli lajkovima i komentarima.

"Tko kaže da je ljepota prolazna? Super izgledaš..." "Ti kao da si mumificirana. Isti si komad kao i danas", samo su neki od komplimenata koje je dobila na račun svog izgleda.

Na brojne pozitivne komentare osvrnula se i bivša manekenka.

"Baš mi ovo treba danas, hvala vam prijatelji, za ženu 50+ ove pohvale su ko melem na ranu", zaključila je Suzy koja je posljednjih godina napravila veliki preokret u karijeri. Iako se i dalje bavi organizacijom modnih manifestacija, sve više vremena pridaje svojoj drugoj strasti – kuhanju i bilježenju slasnih recepta. 

>>Zavirite u blagdanski dom Suzy Josipović Redžepagić

>>Napisala sam kuharicu da bi kćeri recepte imale na jednom mjestu

Komentara 3

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:38 29.04.2015.

Eto ja sam bio najpoznatiji u Austro-Ugarskoj, pa kaj? Skinite se s tom Jugoslavijom, dosta je, Buha ...

IM
Immanuell
12:24 30.04.2015.

Imala je proletersku frizuru..... Heh, u to doba tako se nosilo......

Avatar Svećenik
Svećenik
14:05 29.04.2015.

u ranim dvadesetim imala je iza sebe već cijeli niz revija :) početak , ozbiljni početak je bio u Naminom katalogu, tada vrlo ozbiljnoj tiskovini koja se tiskala u nekoliko stotina tisuća primjeraka, bilo je to davne sedamdeset prve, snimanoo u nami na kvatriću . ja bio skupa sa njom :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije