Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednji ples

Suze u finalu! Emotivni Filip nije mogao pričati, a rasplakao je i žiri i Maju Šuput: 'Jako mi je teško'

Foto: Nova TV/Screenshot
1/13
30.05.2022.
u 08:06

Emotivni Filip je zaplakao i prije samog nastupa gledajući njihov video priprema, a nakon nastupa rasplakao je žiri, a i veći dio publike, kao i voditeljicu Maju Šuput.

Pobjednici showa "Ples sa zvijezdama" su Pedro Soltz i Valentina Walme,a posljednja je emisija bila iznimno emotivna. Saki od 4 para u finalu su plesali dva plesa, a posljednji im je bio freestyle.

Filip Vidović i Paula Jeričević svoje su putovanje u ''Plesu sa zvijezdama'' završili emotivnim freestyleom, a pokretima i nastupom prikazali su svoje najdraže trenutke u ovom showu.

Emotivni Filip je zaplakao i prije samog nastupa gledajući njihov video priprema, a nakon nastupa rasplakao je žiri, a i veći dio publike, kao i voditeljicu Maju Šuput. 

''Počeli smo sa suzama i završili sa suzama. Ovo je bilo jedno predivno putovanje za vas dvoje'', rekla je Larisa brišući suze.

Nakon odslušanih ocjena, Maja ga je upitala o sudjlovanju u ovom projektu te kako se osjeća, a Filip nije mogao suspregnuti suze kako bi složio rečenicu. 

''Meni je ovo jako teško, žao mi je jer je došao kraj, ali kraj uvijek dođe'', rekao je, a Maja ga je kroz suze utješila da ovime ne prestaje njegovo i Paulino prijateljstvo.

''Tako je, mi već imamo planove za sljedeći tjedan!'', rekla je Paula.

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
08:55 30.05.2022.

To je sve skupa bilo smiješno. Plakali su jer ode izvor dobre zarade i igranje zvijezda nedjeljom navečer. Ples sa zvijezdama, a nigdje ni zvjezdice. Eventualno Bojana. Za vecinu nikad nitko čuo nije. Neki su zahvaljujući vezama koje su ih tu dovele dobru reklamu sad sebi napravili. Poznatije od njih one nemušte i iritantne Franka i Šuput koje obje u svom rječniku imaju zajedno deset riječi: genijalno, fenomenalno, top, pozitiva.. i od toga neke riječi nisu ni hrvatske. A i one su poznate zahvaljujući marketingu, a ne talentu.

ZA
zagabria7
10:10 30.05.2022.

Sad će ga Paula zamijeniti za nekog manje plačljivog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije