Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,5 milijuna funti

Suri Cruise pokreće vlastitu modnu liniju

Klinci (1)
Pixsell
10.05.2013.
u 22:38

Malena je dobila 1,5 milijuna funti za razvoj vlastite modne linije. Suri je prava modna ikona.

Suri Cruise ima svega sedam godina, no uživa pravi zvjezdani status. Naime, slatka modna ikona potpisala je ugovor vrijedan 1,5 milijuna funti za dizajniranje kolekcije odjeće marke "Suri".

Cruise je uvijek na listi najbolje odjevene djece slavnih, a teško tko joj može konkurirati. Od najmanjih nogu kćerka Toma Cruisea i Katie Holmes sama bira svoje odjevne kombinacije koje ponekad nisu prigodne za njezinu dob i vremenske prilike, no dovele su je do razvijenog osjećaja za stil i milijunskog ugovora. U poslu će joj pomagati mama Katie te prijateljica i partnerica Jeanne Yang.

>>T. Cruise svojim zrakoplovom odveo Suri iz New Yorka u London

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije