Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNE RADOSTI

Suri Cruise ne skida osmijeh s lica, s prijateljicom juri oko bazena

cruise (1)
Foto: splash/red dot
1/3
20.07.2011.
u 22:00

Slovi za razmaženu jedinicu, ali kći Toma Cruisea i Katie Holmes zapravo je željna igre s vršnjacima.

Petogodišnja Suri Cruise, kći Katie Holmes i Toma Cruisea, napokon je našla prijateljicu! Poznata mama odvela ju je na bazen hotela “Miami Beach” i ondje su srele obiteljskog prijatelja, nekadašnjeg bejzbolaša Mikea Piazzu s kćeri Nicolettom.

Dječje prskanje u bazenu

Dvije djevojčice odmah su našle zajednički jezik. Suri, koja odrasta u raskoši, nekoliko je trenutaka s puno čežnje gledala u djevojčicu i kao da je jedva dočekala da se igra s njom. Pozvala je Nicolettu da im se pridruži u bazenu, a odmah potom uslijedilo je dječje prskanje, lupanje nogama po vodi i zvonki smijeh. Maloj Suri, očito, nedostaje upravo ono što sva druga djeca imaju: prijatelji i bezbrižna igra.

Otkad je rođena, Suri puni novinske stupce, i to zbog, nažalost, roditeljskog pretjerivanja. Suri odlazi u kupnju s majkom noseći cipele s visokim potpeticama marke Jimmy Choo.

U zlatnom kavezu

Od roditelja je dobila i kućicu vrijednu sto tisuća dolara, u kojoj se igra i gleda crtiće. Uvijek je odjevena u skupocjenu odjeću, a iz kuće navodno ne izlazi bez šminke i torbice Ferragamo koja stoji 850 dolara. Ima kolekciju cipela vrijednu 150 tisuća dolara, a poput svakog djeteta, najradije je bosa. Nerijetko se inati slavnim roditeljima pa “baš neće” usred zime odjenuti kaput. Sudeći prema igri s novom prijateljicom, sve upućuje na to da Suri nije svojeglava, već da se osjeća poput ptičice u zlatnom kavezu. Zato se nije prestala smijati kad je s Nicolettom bosa jurila oko bazena, skakala u vodu i radila smiješne grimase, a sve pod budnim okom mame Katie Holmes. Kad su im dosadile igre u vodi, bacile su se na pecivo sa šunkom i sirom. Još samo da to prijateljstvo potraje, sreći male Suri neće biti kraja.

Komentara 4

Avatar commentator
commentator
08:14 22.07.2011.

\"No koment.\"

NU
netko u masi
19:10 22.07.2011.

Slatka jee :$ A svi koji imaju nesto protiv te male ljubomorni su. Je li vam to dijete nesto uradilo? NE

TU
tunjavko
14:49 23.07.2011.

\"No comment\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije