Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Maja je institucija"

Šuput ponovno oduševila seksi haljinom, a uz komplimente nizali su se i komentari na račun Vlatke Pokos

Foto: Instagram
1/8
14.03.2022.
u 08:24

Nezaobilazna tema u komentarima bila je i Vlatka Pokos koja je Maji nakon ispadanja poručila da se nada da će joj 'ukrasti posao' aludirajući na voditeljski angažman u emisiji 'Ples sa zvijezdama'.

Iza nas je druga emisija nove sezone zabavno-plesnog showa 'Ples sa zvijezdama' kroz koju su nas ponovno vodili Maja Šuput i Igor Mešin. Voditeljski par emisiju je otvorio šalama na račun Igora Mešina i prošlotjednih 'kikseva' koji su mu se dogodili nakon što je, kako je kasnije pojasnio, popio tabletu protiv alergije.

U drugoj emisiji tema je bila 'Fiesta Latina' pa su se i Maja i Mešin na pozornici pojavili modno usklađeni. Igor je na sebi imao odijelo i zlatni sako, dok je Maja zablistala u crnoj haljini za koju je dobila brojne komplimente. I ovog puta stajling joj je odabrao Marko Grubnić. "Kakva haljina", "TOOOOP", "Predivna", "Fenomenalna", "Savršena si", "Prava Šokica stajling", nizali su se komentari ispod Majinih fotografija.

Foto: Instagram

Nezaobilazna tema u komentarima bila je i Vlatka Pokos koja je Maji nakon ispadanja poručila da se nada da će joj 'ukrasti posao' aludirajući na voditeljski angažman u emisiji 'Ples sa zvijezdama'.

"Čuj Vlatka bi Majin job, pa Maja je institucija naspram Vlatke", glasi jedan od komentara. "Maju i Vlatku za voditeljice Eurosonga kada dođe kod nas", poručila je druga gledateljica. Bilo je i onih koji su oštro stali u obranu Maje Šuput. "Ajde ti Vlatka nazad, a Maju pusti na miru", jedan je od komentara koji se može vidjeti ispod Majinih fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna! A veseli me i reakcija kritičara"

Komentara 4

BU
Buterbur
10:04 14.03.2022.

Oduševila je plastičnim auspuhom ispod nosa.

RE
Renama
09:46 14.03.2022.

Maja oduševila? Koga to majke ti? 🤮

Avatar Glina74
Glina74
09:09 14.03.2022.

Jeli platila porez od zadnjega pjevanja na svadbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije