Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmoru je

Šuput objavila fotku u badiću i pohvalila se luksuzom u kojem boravi izvan Hrvatske sa suprugom i Bloomom

Foto: Instagram
1/18
07.01.2024.
u 11:24

Ovaj put, ona njen suprug Nenad i maleni Bloom odlučili su se za Dubai. Pjevačica je to potvrdila objavom na društvenim mrežama. Pohvalila se smještajem i pokazala bijelu kupaonicu koja je ukrašena zlatnim detaljima, te veliku sobu sa sivim krevetom koji je ukrašen motivima u boji srebra.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji je otišla na njihov tradicionalni zimski godišnji odmor. Maja, koja ima nastupe i druge poslovne obaveze rijetko nalazi vremena da se stvarno odmori tijekom ljetnih praznika, pa je njeno vrijeme za odmor  - zima. Ovaj put, ona njen suprug Nenad i maleni Bloom odlučili su se za Dubai. Pjevačica je to potvrdila objavom na društvenim mrežama. Pohvalila se smještajem i pokazala bijelu kupaonicu koja je ukrašena zlatnim detaljima, te veliku sobu sa sivim krevetom koji je ukrašen motivima u boji srebra. 

U dvorištu hotela, pokazala je, nalaze se bazen i kafići, a Bloom je bio posebno iznenađen kada je vidio bor koji je bio ukrašen s mnogo lizalica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Šuput je objavila i fotku na kojoj pozira u tirkiznom jednodijelnom kupaćem kostimu brenda 'Versace'. Uz to je na glavi imala slamnati šešir i tamne sunčane naočale. Prije toga objavila je i fotku na kojoj se vidi kako se sredila za večeru. na sebi je imala dugu crnu haljinu s kragnom, koja je imala otvorena ramena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Pjevačica Maja Šuput jedna je od najomiljenijih zvijezda u Hrvatskoj. Maja je velika radnica, a otkako je u njen život prije gotovo tri godine stigao maleni Bloom, pjevačica radi sve kako bi mu osigurala najljepše i najsretnije djetinjstvo te svaki slobodan trenutak provodi sa sinom i suprugom Nenadom. Na društvenim mrežama može se vidjeti kako često putuju i zabavljaju se te kako se zajedno igraju, a sada je Šuput podijelila i neke nove detalje iz svog privatnog života. 

VEZANI ČLANCI:

– Evo jedne ljetne anegdote. Bili smo smješteni u Petram resortu u Savudriji i odatle sam svaki ili svako drugi dan putovala na svirku, bez obzira na to je li to u Dubrovniku, Vinkovcima, Njemačkoj... Vraćala bih se u Umag da dijete ne osjeti da me nema. Jedan vikend imala sam dogovorenu svirku u Slavoniji do koje sam putovala privatnim avionom. Kao i svako ljeto, ogromne su gužve na cestama, što uvijek pratim, pa je tako bilo i kad sam trebala poći na taj put. Bilo mi je vrlo tijesno s vremenom uz kolaps na cestama. Tražila sam sve moguće načine kako doći na taj koncert, na što je moj muž u šali rekao: "Pa uvijek imaš privatni avion" – prisjetila se Maja za Story.hr i nastavila: 

– Zaista sam ga i uzela, a to je bilo spektakularno zvjezdano putovanje jer je odlazak na gažu privatnim jetom zbilja svjetski doživljaj! Nenad mi je rekao da on i Bloom idu sa mnom s obzirom na to da je koncert počinjao u 21 sat i trajao do 23 sata. Bloom je toliko zaljubljen u avione da su mi na samu pomisao da ću djetetu priuštiti takvu vožnju proradili mravi u trbuhu. Putovanje u tom malom privatnom avionu bilo je jedno od najzvjezdanijih i najljepših trenutaka ovog ljeta. Svi smo u avionu bili ''kopiloti''. Malo je reći da je Bloom uživao, ponašao se kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Nakon koncerta čekao nas je auto ispred pozornice koji nas je odvezao na osječki aerodrom. Prvi put mi se dogodilo da nisam ponijela drugu odjeću da se presvučem, a zbog umora sam zabunom ponijela pidžamu. U automobilu sam se presvukla i hodala pistom s djetetom u rukama. Teško da će itko od nas to zaboraviti...

GALERIJA Finale 'Života na vagi'

1/52

Maja je otkrila i da na Blooma najviše utječe odlazak u vrtić svaki dan. Isto tako je priznala da je sad u fazi kada je ne zove mama nego Maja. Dok je drugima to simpatično, njoj je malo čudno. 

– Najviše je na njega utjecao, i najviše ga promijenio, odlazak u vrtić svaki dan, društvo i ekipa. Znali smo da je jako druželjubiv, zaista je socijalan. Imali smo sreću s dobrom ekipom, svi ga jako vole i paze. Naučio je nove riječi, pokazuje nove reakcije, a tomu je pridonio timski rad u vrtiću. I doma puno pričamo i radimo s njim. Svaki novi dan donosi nešto novo, uzbudljivije i smješnije. Sad je u fazi kad me ne zove mama nego Maja, što je svima jako simpatično. Meni je, doduše, malo čudno, ali je iznimno slatko. Pogotovo kad uzbuđeno viče: 'Maja, Maja!' Očekuje nas novogodišnja noć koju ćemo prvi put provesti zajedno. Pjevam u 20 sati u restoranu u Petram resortu u Umagu. I Neno i Bloom idu sa mnom, kao i puno prijatelja. Večer ćemo provesti u intimnom i lijepom izdanju, što nas jako veseli.

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Komentara 2

DU
Deleted user
16:55 07.01.2024.

draga maja, počni misliti na starost da uštediš novca dovoljno da možeš živjeti normalno u poodmaklim godinama-nećeš moći vječno pjevati, a bez para si bolesna...njemački institut za financije preporuča štednju od 1o%prihoda...

ŠT
Štukir
12:04 07.01.2024.

Gumiflex

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije