Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljstvo traje

Šuput objavila fotku s Grubnićem i Pišek staru 15 godina: Nije se mnogo promijenilo, zar ne?

Foto: Instagram
1/14
21.04.2023.
u 19:45

Na proslavi je nastupao srpski pjevač Saša Matić, a uz Maju tamo su se pojavile i brojne osobe iz javnog života. Tako je Šuput uživala u društvu prijateljica i supruga Nenada Tatarinova, ali našla je i vremena da se malo zabavi i sa stilistom Markom Grubnićem i voditeljicom Nikolinom Pišek. Pjevačica se sada prisjetila da su se njih troje tako zajedno družili i prije petnaestak godina.

Pjevačica Maja Šuput uživala je na proslavi rođendana jedne Hrvatske agencije za nekretnine. Na proslavi je nastupao srpski pjevač Saša Matić, a uz Maju tamo su se pojavile i brojne osobe iz javnog života. Tako je Šuput uživala u društvu prijateljica i supruga Nenada Tatarinova, ali našla je i vremena da se malo zabavi i sa stilistom Markom Grubnićem i voditeljicom Nikolinom Pišek. 

Maja se sada prisjetila da su se njih troje tako zajedno družili i prije petnaestak godina. 
'Ovo smo mi danas, a prije petnaestak godina...' Nije se mnogo promijenilo, zar ne?' napisala je pjevačica uz fotografije koje je objavila na svom Instagram Storyju. 

Foto: Instagram

Pjevačica je nedavno gostovala u emisiji 'Kod nas doma' na HRT-u. Tamo je progovorila o privatnom životu te je otkrila da joj je prošla godina bila jako teška. Naime, Šuput koja je poznata kao veliki radnik od posla je doslovno pregorjela. Maja tvrdi da pretjeruje već više od dva desetljeća s radom, no da ju je 2022. baš dokrajčila. 
Šuput je rekla kako je ona stvarno nešto radila dok je trajala pandemija. 

- Ja sam osoba koja je stvarno nešto radila u koroni. Odradila sam pošten posao. S obzirom na moj tempo, a tu je bilo 250 dana spavanja van kuće, mislim da moje tijelo ne bi moglo... Ovako sam se smirila, ležala, odmorna i napravila najbolju moguću stvar. 
U emisiju je došla kako bi pričala o životu bez pametnog telefona. Priznala je da je vrlo rano dobila prvi mobitel. 
- Moj pokojni tata je došao doma s nekakvom centralom koja je išla u auto, slušalica je bila veća od moje glave. Stari je pričao na telefon i kad nije pričao, samo da se s tramvaja vidi. Ja sam išla u školu i već sam imala mobitel. Ali nije to onda bilo ni približno bitno kao danas. Danas ga smatram dijelom moga tijela. Ne pada mi na pamet da ga ostavim ni na godišnjem. 
Maja je rekla da voli Instagram koji koristi privatno i poslovno, a da voli objavljivati slike s godišnjeg kako bi oni koji nisu u mogućnosti ići na put vidjeli malo sunca i mora. Dodaje i da su putovanja još ljepša nego kako ih prikazuje na svojim društvenim mrežama. 

- Kunem ti se životom, da je ljepše uživo nego što se meni da posnimiti. Ja snimim kad imam neku rupu. Pogotovo kad imaš dijete, onda mobitel ne možeš baš uzeti kad ti se prohtije. Kad sam bila sama, bez bebe, onda sam mogla to češće i više. 
Otkad je postala majka, Maja puno slika svog sina Blooma, ali kaže, dok je ona bila mala nije bilo toliko puno njenih fotografija. 

- Moje su fotke bile u boji, ali su to albumi pa listaš. Nema toga puno, gledam kako su me obukli... Ali to je bilo tako. Moje dijete jednog dana će reći da sam ga lijepo oblačila. Bloom stvarno ima slika. 
Dotaknula se i teškog perioda koji je doživjela prošle godine jer je pregorjela od posla. 
- Prošle godine sam pregorjela od posla, zaklela sam se da ću neke stvari odbaciti i stopirati. Pretjerala sam ja 20 i nešto godina, ali prošla me dokusurila. Muž je rekao da svake godine to kažem. Ali, sad je tome kraj. Sad se kreće punom parom. Svadbe i koncerti... 
Maja tvrdi da joj mobitel olakšava posao, a sjeća se i dana kada je počela raditi nakon trudnoće.

- Nije svaki dan idila, nije svaki dan lako. Vratila sam se na posao nakon 29 dana, mislila sam da mi se duša odvojila od tijela od tuge - objasnila je. 

VIDEO Naša pjevačica iskreno o svojoj bitci: 'Već s 19 godina sam bila na tabletama. Nije pomoglo'

Komentara 2

DU
Deleted user
00:18 22.04.2023.

Kako si lijep Grubniću! Samo dalje tako. Plastika nikad nije bila jeftinija.

IL
ilija26
20:24 21.04.2023.

Apsulutno ništa, i dalje ste kao plastične kante 🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije