Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zato se razvode

Supruzi D. DeVita dojadilo njegovo flertovanje s drugim ženama

danny
Pixsell
09.10.2012.
u 21:00

– Danny možda nije oličenje ljepote, ali bez obzira na to žene su ga uvijek salijetale. Zna flertovati i nije ga bilo sram koristiti svoj položaj u Hollywoodu kako bi zaveo mlade, nadobudne žene koje žele ondje uspjeti

Razlog raspada trideset godina dugog braka Dannyja DeVita i Rhee Perlman navodno je to što je legendarni glumac jako volio flertovati s drugim ženama, a Rhea se više nije mogla nositi s time, zbog čega ga je ostavila.

Problemi u bračnoj zajednici slavnog glumačkog para traju već deset godina, rekao je izvor blizak supružnicima za RadarOnline.com.

– Danny možda nije oličenje ljepote, ali bez obzira na to žene su ga uvijek salijetale. Zna flertovati i nije ga bilo sram koristiti svoj položaj u Hollywoodu kako bi zaveo mlade, nadobudne žene koje žele ondje uspjeti. Usprkos reputaciji simpatičnog, šaljivog momka koju je stekao kroz filmove i serije, Danny je zapravo veliki ženskaroš. I kao svaki punokrvni muškarac, uvijek će se na cesti okrenuti za atraktivnom ženom – ispričao je prijatelj glumca. Rhea je godinama zatvarala oči pred suprugovom sklonosti flertovanju, dodaje izvor, no sad joj je prekipjelo.

– Prekid se već godinama naslućivao, možda i više od desetljeća. Već dugo, dugo nisu sretni – tvrdi izvor.

Glumački par koji je u ponedjeljak najavio da se razvodi ima troje djece – Lucy Chet, Grace Fan i Jacoba Daniela.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
09:51 10.10.2012.

...mali, stari , vražji pohotnik......

ŠO
Šokac1
18:51 10.10.2012.

"...glumac je jako volio flertove s drugim ženama...." kao i "...Danny je zapravo veliki ženskar...". Tako je trebalo pisati u tekstu. Gdje ste, lektori VL?

M1
marin_11
19:31 10.10.2012.

Ovaj može flertati samo sa žešće nastranim ženama ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije