Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči polufinala

Supruge rukometaša: Njima trebaju mir i koncentracija, a mi smo doma s djecom

rukomet
Foto: Pixsell
1/4
24.01.2014.
u 10:32

– Utakmicu s Poljskom gledala sam kod kuće u Zagrebu sa sinom Petrom i svojom mamom. Ponosim se Igorom kao i uvijek, a u toj je utakmici pokazao da je pravi kapetan! – kaže Olja Vori, supruga kapetana reprezentacije Igora Vorija.

Od naših rukometaša i njihovih navijača, uoči današnje polufinalne utakmice Europskog rukometnog prvenstva s domaćinima u Danskoj, nervozniji su samo članovi obitelji igrača. Nisu uz njih, navijaju u svojim domovima, ali ako rukometni savez, kažu, organizira neki let, svi će navaliti na tribine.

Bajadere za snagu

– Utakmicu s Poljskom gledala sam kod kuće u Zagrebu sa sinom Petrom i svojom mamom. Ponosim se Igorom kao i uvijek, a u toj je utakmici pokazao da je pravi kapetan! – kaže Olja Vori, supruga kapetana reprezentacije Igora Vorija.

– Naš Petar naučio je čitati pa je pratio kretanje rezultata utakmice i veselio se čas za tatu, čas za Poljake, jer neki od poljskih igrača igrali su s Igorom i u Hamburgu i poznati su mu pa mu nije baš sasvim jasno tko za koga igra – kaže Olja o svojem četverogodišnjaku koji je u Parizu, u koji se vraćaju odmah poslije prvenstva jer Igor igra za Paris Saint-Germain, već krenuo u internacionalnu školu. Kao i na svako prvenstvo Igor je i na ovo u Dansku za sreću ponio po sitnicu od Olje, sina i njihove jednogodišnje kćeri Nike.

Intenzivno uzrujavanje

– Spakirali smo mu paket iznenađenja, ali ne smijemo otkriti što je u njemu osim da smo mu za snagu stavili u njega i bajadere jer ih obožava. Navijat ćemo i dalje pa ako se ukaže neka prilika idemo i u Dansku, iako je sada najvažnije da su oni tamo u miru i koncentrirani na igru dok smo mi ovdje s djecom – kaže Olja.

Igra Hrvatske i Zlatka Horvata njegovu suprugu Maju jako uzbuđuje. – I ona utakmice gleda doma, u Zagrebu, u društvu prijateljica, i jako se uzrujava. Neće doći u Dansku jer je u drugom stanju i početkom ožujka treba roditi dječaka, za kojeg već imamo ime, ali neka još malo ostane tajna – kazao je uzbuđeni reprezentativac Zlatko Horvat.

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
11:52 24.01.2014.

šta olja nije gledala u moskvi?

1A
1A
14:34 24.01.2014.

Koji crni mir kraj ove Olje koja se svim silama i pseudoekstravagantnom odjecom (kad vec nemoze ljepotom i vlastitim uspjehom) trudi osvanuti na stranice tabloida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije