Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresna ispovijest

Supruga pobjednika Supertalenta: Zatrovala sam ga, naš brak je visio na koncu. Sotona je nametnuo laži

Foto: Nova TV
1/15
04.01.2024.
u 13:31

Monika je sada podijelila potresne detalje iz svog života prije preobraćenja. Njeno preobraćanje započelo je kada je krenula na zaručnički tečaj s Leonom koji je obavezan prije crkvenog vjenčanja.

Magic Leon, pravog imena Leon Žilavi, prije dvije goidne pobijedio je na Supertalentu. Tada je publika imala priliku upoznati i njegovu asistenticu Mrs. Moncinu, koju je utjelovila njegova supruga Monika Žilavi. Monika je sada podijelila potresne detalje iz svog života prije prebraćenja. Njeno preobraćanje započelo je kada je krenula na zaručnički tečaj s Leonom koji je obavezan prije crkvenog vjenčanja. 

"U trenutku kada se davala Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, jedna od djevojaka iz prvih redova je 'izreagirala'. Mi pojma nismo imali što se događa, samo znam da je bilo zastrašujuće, da takav strah nisam osjetila nikada i da je isti taj osjećaj obuzeo sve prisutne i prostor u kojem se nalazimo. Sada je kristalno jasno što se dogodilo, no tada, znajući da imam svoje grijehe koje samo ja znam, znajući da sam duboko u jogi i kojekakvim vođenim meditacijama, vorteksima, pomislila sam da sam ja sljedeća i da je to što je bilo u njoj prešlo na mene. Nakon tečaja išli smo kod našeg svećenika da mi objasni, da me blagoslovi kako bih se smirila. Odjednom vjerujem u svećenike i njihovu ulogu u vjeri! Do tada sam slušala one loše medije koji žele ocrniti Crkvu na sve moguće načine", rekla je za Vjera.hr

VEZANI ČLANCI:

Iako je period koji je došao nakon toga bio pun ljubavi, u dva dana izgubili su dvije bliske osobe, što je Moniku slomilo. Imala je intenzivne noćne more, osjećala anksioznost, gubila apetit, rojile su joj se u glavi crne misli i odbojnost prema crkvi. Kada je došla do ruba pucanja, sve što joj se motalo po glavi priznala je suprugu, a to je utjecalo na njihov brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika (@mrs_moncina)

 

"Nakon nekoliko tjedana ja postajem skrupulozna i sve što sam pogledala, pomislila, rekla, smatrala sam to grijehom, to je bila nezamisliva duševna bol. Gdje okrivljuješ sebe za svako djelo koje jesi i koje vjerojatno nisi ni napravio, ali sve što vidiš je crnilo i više ne znaš razlikovati istinu od laži koju ti je nametnuo Sotona. Toliko je bilo intenzivno da sam zatrovala Leona do neprepoznatljivosti i bili smo na izmaku snaga, naš brak je visio na koncu. Moja duševna bol bila je strašna, nanosila sam si tjelesnu bol", iskreno je priznala. 

Monika nije potražila medicinsku pomoć već je u razgovorima sa svećenicima pronašla olakšanja. Na Malu Gospu Monika je, kako tvrdi, doživjela konačno oslobođenje. Dogodilo se to nakon redovitih ispovijedi i svakodnevnog moljenja krunice. Supružnici su danas ispunjeni Božjom ljubavi i sretni.

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Komentara 10

Avatar razmaknica
razmaknica
17:49 04.01.2024.

Psihijatrija

MI
miliša
14:16 04.01.2024.

Onkraj svih naših lutanja ostaje samo jedna vječna Istina - Bog.

ML
mladaklada
17:21 04.01.2024.

Ne vjeruj preobraćenicima ni kad darove donose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije