Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene vatrenih

Supruga novog heroja Vatrenih plijeni ljepotom, pogledajte što o njoj kaže britanski The Sun

Foto: Instagram
1/9
26.03.2024.
u 21:00

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Ivušić svojim obranama kaznenih udaraca promaknuo se u novog junaka selekcije Zlatka Dalića, a osim dojmljivim predstavama na terenu pozornost privlači i intrigantnim privatnim životom.

Vratar Hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Ivušić (29) istaknuo se kao heroj u subotnjoj utakmici protiv Tunisa. Naime, Ivušić je na polufinalnoj utakmici prijateljskog turnira u Kairu obranio čak tri jedanaesterca tijekom raspucavanja te tako odveo vatrene u finale gdje ih čeka domaćin turnira Egipat. Osim briljantnih izvedbi na terenu, vratar ciparskog Pafosa pažnju plijeni i privatnim životom. Najveću podršku pruža mu njegova supruga Sara Ivušić.

Poput Ivice, Sara je rodom iz Rijeke, a o njezinoj posvećenosti najbolje govori podatak da se zajedno s mužem preselila u Osijek dok je čuvao mrežu kluba s Opus Arene. Par je početkom 2021. dobio sina. 

- Najviše vremena provodim sa suprugom i sinom, uživam u njegovu odrastanju. Tada se najsretnije osjećam. Volim kad odemo u šetnju parkom, pa se spustimo do Drave. Osijek je predivan grad za djecu, stvarno nam je fantastično tu - pričao je svojevremeno bivši vratar NK Osijeka.

Galerija: Svjetlosni spektakl: Zagrebački HNK uoči dodjele zasvijetlio u bojama Večernjakove ruže

1/19

Hrvatski reprezentativac jednom je prilikom pohvalio Sarine kulinarske sposobnosti. Zgodna Riječanka svoj privatni život uglavnom drži pod velom tajnosti, čemu svjedoči i zaključani profil na Instagramu, ali poznato je da se bavi modelingom te je, između ostalog, surađivala s modnim brendom Lunilou kojeg vodi njezina prijateljica Izabel Kovačić, supruga Ivušićevog reprezentativnog kolege Matea Kovačića. Uz Kovačića i Saru, jedan od ambasadora marke je i Luka Modrić.

Manekenka je na Svjetskom prvenstvu u Katru prije dvije godine zapala za oko svjetskih medija, pa je tako popularni britanski The Sun u članku o ženama nogometaša, popularnim WAG-sicama, Saru uvrstio među najljepše odabranice svjetskih brončanih. Društvo su joj pravile Helena Livaković, Marija Pašalić, Iris Rajčić, Josipa Perišić, Silvija Brozović i prijateljica Izabel.

Vezani članci:

- Dok ne podržava svog supruga, Saru se može vidjeti kako vodi brigu o njihovom sinu. Kroz godine, držala je odnos sa svojim suprugom u privatnosti - napisali su iz The Suna, a zajedničke fotografije bračnog para mogu se pronaći tek na profilu hrvatskog vratara. 

Podsjetimo, Riječanin Ivica Ivušić, heroj dramatične utakmice protiv Tunisa, javio se u nedjelju Večernjaku iz Kaira. Ivušić je nakon Subašića (Danska u Nižnjem Novgorodu) i Livakovića (Japan u Dohi) postao treći vratar koji je za reprezentaciju u jednoj utakmici obranio čak tri penala. Prema podacima s Transfermarkta, Ivica je u seniorskoj karijeri – prije Kaira – obranio samo četiri kaznena udarca, dakle samo jedan manje nego protiv Tunisa. Hrvatsku reprezentaciju u utorak u 21:00 očekuje finalna utakmica prijateljskog turnira u Kairu protiv domaćina Egipta. 

Video: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

  

 

 

 

Komentara 6

Avatar zpAgram
zpAgram
11:51 27.03.2024.

Opet manekenka

AR
arwin
17:40 27.03.2024.

Heroj i njegova muza. Odiseja i Ilijada nisu ništa prema prema ovom našem epskom junaku-nogometašu i njegovoj vjernoj Penelopi. Dajte nam još...

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:19 27.03.2024.

Buduća dizajnerica interijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije